Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire normális az ha...

Mennyire normális az ha valakinek egyáltalán nincs társasági élete?

Figyelt kérdés

Barátaim sem voltak soha.

Zavar, meg rossz érzés hogy nem tudom milyen barátokkal találkozni, jól érezni magát az embernek velük. De már hozzá szoktam. De nagyon magányos vagyok.

Sokan vannak így? Vagy mindenkinek van társasága általában?

Általában aki ennyire magányos az rossz ember?

2022. jan. 21. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
El se tudod képzelni, hogy mennyi magányos ember van, akinek nincsen senkije, barátai, rokonai se.
2022. jan. 21. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nekem sincs, olyan vagyok mint valami remete.

Nem vagyok rossz ember, csak gátlásos, szótlan. 33F

2022. jan. 21. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy rossz ember. Én nehezen barátkozom, van egy barátnőm akivel meg sehova se lehet menni. Pedig szívesen kimozdulnék főleg nyáron strandra, moziba mennék. Igyekszem olyan emberekkel barátkozni akik szeretnek kimozdulni, lehet velük programokat szervezni.
2022. jan. 21. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hasonlóképpen voltam, bár sokszor úgy érzem, hogy így is vagyok a mai napig. Általában,van az embernek társasági élete, bár ezek általában már iskolás korban kialakulnak vagy kialakulni látszanak... Nem vagy rossz ember, azért mert nincs barátod, nem feltétlenül a Te hibád, hidd el. Bár, kétségtelenül nehezek így a mindennapjaid, tudom. Ha elárulnád magadról, hogy hány éves vagy (nem kell itt, privátban is elmondhatod), talán többet tudnák, tudnánk segíteni, javasolni. ☺️
2022. jan. 21. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Van egy alapbetegségem, így nem keresek senkit sem.
2022. jan. 21. 21:24
 6/8 anonim válasza:

Semmiképpen sem mondanám, hogy a magányos ember rossz, miért lenne?

Sőt, szerintem mindenki máshogy látja a világot, sokan szeretnek is egyedül lenni. Nekem például nagyon szükségem van a barátaimra, társaságra, de attól még nem azt jelenti, hogy ez a jó.

Annyit azért hozzátennék, hogy bár tudom, hogy nehéz elindulni, de nem kell beletörődni abba, hogy magányos vagy. Nem könnyű, de sosem késő változtatni ezen.

2022. jan. 22. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok, járogattam társaságba, de nem éreztem magam odatartozónak tartósan sehol. Mára azzal a kevés barátnőfélével is megszakadt a kapcsolat. Egyébként is egyre több időt töltenek az emberek az internettel a valóság helyett, az utóbbi időben kényszerből is...
2022. jan. 23. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy magányos vagy, nem leszel rossz ember, vagy kevésbé értékes.

Hidd el, tényleg nagyon sokan vannak még így, főleg a korosztályomban (20-25 évesek). Nem feltétlenül magadban kell keresni a hibát, sajnos elég gyakori az, hogy valaki igenis keresi mások társaságát, közvetlen, de mégsem vevők rá. Vagy, mert a másik félnek már van egy kialakult baráti társasága, és nincs ideje/ereje újabba menni, vagy éppen nem is vevő egy (komoly) barátságra.

Mindenesetre nem egy egyszerű helyzet, de nem vagy vele egyedül.

2022. jan. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!