35 éves és afeletti heteró nők!Szerintetek is baráti gesztus vagy anyáskodás a következő pár gesztus?(bővebben lent)
22:44
Tagadja a franc.Olvasd el újra.Azt írtam felesleges rá kitérni, mert tök más téma.Anyámmal nagyon is jó volt a kapcsolatom mindig is.És ez SZEXUÁLIS VÁGY, hogy jönne már ide egy anya-lánya kapcsolat témája?!?!?!Ember... Meg ezek romantikus érzések a szenvedélyen túl.Vagyis részemről.De, ha tudni akarod amikor anyámmal minden nap jól elvoltam is úgy lettem kamasz, hogy a nők érdekeltek, méghozzá akkor is a nálam sokkal idősebb nők!Tudom ezt egy heteró nő nem bírja felfogni miért kell nekem egy szebb, gusztusosabb, illatosabb, puhább, érzelmesebb, kedvesebb, szeretnivalóbb nő, mint egy csúnya, szexmániás, durva, érzelmekben szegény kangörcsös megcsalós pasika, de azért próbáld meg!😚
23:14
Tudnám cáfolni.
Amúgy a "helyes" pasi is csúnya kategória.Nem olyan, mint egy nő, amit feljebb felsoroltam.És a női test olyan szexi, egy vonzó női hang pedig vadító!Ez nem körülnézés kérdése, rosszul vagyok tőlük, fúj.🤢🤢🤢🤮
Azért mert te nem vonzodsz a férfiakhoz miért kell igy beszélni róluk?
És mielőtt nekem is beszólsz, ezt leszbikus nőként mondom,nem heteró pasikent. Gusztustalan ahogy embertarsadrol megnyilvanulsz
Szerintem ez több puszta anyáskodásnál, de nem tudom, nem voltam még ilyen helyzetben. Én bírnám, ha valaki így bánna velem, bármennyire is elcseszettül hangzik. xD
(Felületesen beleolvastam az előző válaszokba és valami vitát látok, szóval abba bele sem megyek.)
Szerintem az az elmebeteg, aki bántja a másikat. Miért ne lehetne akárki olyan amilyen akar lenni? Béken kell hagyni mindenkit. Olyan kérdésekhez nem szoktam írni, amihet csak rosszat tudnék, hagyd figyelmen kívül. (Ezt a rosszakaróknak írom)
Számomra is van rengeteg nem szimpatikus ember... most akkor mindenkinek szóljak be? NEM! Békén hagyom, a kedvemért úgysem változik meg, minek pazarolnám az én és az ő idejét. Élje nyugodtan az életét én meg az enyémet, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!