Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon furcsa, ha...

Szerintetek nagyon furcsa, ha szeretem, ha sokszor anyáskodóak velem, és kisgyerekként kezelnek? 22/F

Figyelt kérdés

Nem kell semmi durvára gondolni, szó sincs arról, hogy egy életképtelen, "anyucipicifia" lennék, ugyanis már rég nem a szüleimmel élek, sikerült kellőképp önállósodnom.

Mégis, amikor megtehetem, mindig imádok gyerekesen viselkedni, és boldoggá tesz, ha ilyenkor a barátaim veszik a lapot, és türelmesen, anyáskodóan bánnak velem.

Tudom, hogy ez mitől alakult ki (néhány lezáratlan ügy az általános iskolás és gimis koromból), és már teljesen összeforrt velem ez a stílus, szerintem sokkal jobb így átvészelni a mindennapokat, mintha valami karótnyelt, marcona alak lennék, csak azért, mert már papíron felnőttnek számítok :D

Szerencsére olyan szempontból kedvező a helyzetem, hogy eléggé kölyökképű az arcom, szóval ha megvagyok borotválkozva, akkor általában senki se nézné ki belőlem, hogy már 22 éves vagyok :D Gyakran még a 18-at se.

Nekrek mi erről a véleményetek? Nagyon elítélendő és természetellenes, ha valaki így érez??

2016. júl. 18. 15:30
 1/5 Inessential ***** válasza:
Fura.
2016. júl. 18. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Még 5év és bennö a fejed lágya:D

Vagy csak simán szeretted, ha igy szeretnek.

2016. júl. 24. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nincs azzal baj h van egy gyermeki éned,az ilyen emberekkel általában könnyebb barátkozni és jól kijönni :)
2016. júl. 31. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Aranyos lányokban gondolkodj!
2016. júl. 31. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
....ka néven hivnak a munkahelyemen 28 voltam mikor oda kerültem most 30 vagyok de kb 20 évesként kezelnek. Kis cég vagyunk családias én a legfiatalabb.
2016. aug. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!