Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok/nők! Ki az, aki anyásko...

Lányok/nők! Ki az, aki anyáskodó típusnak tartja magát? Miben nyilvánul meg ez nektek pontosan?

Figyelt kérdés
Például a barátaitokkal is szoktatok így viselkedni?

2016. jún. 11. 17:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%

Hat tolem sajnos tavol all anyaskodas, mint Mako Jeruzsalemtol, de van egy osztalytarsam, aki ilyesmi. Egy tunder, imadjuk :D

Mindig mindenkivel kedves, mosolygos, egyszeruen nincs, de tenyleg nincs ellensege. Alapjaraton csendesebb, nem jartatja a szajat feleslegesen, de ha kell, igenis megszolal, mindig kiall az igazsag mellett, a gyengebbeket megvedi. Nagyon szeret olelkezni, puszilkodni. Ha valakinek pl. rosszul all a haja vagy ruhaja, diszkreten szol es szivesen megigazitja, es imad hajakat fonni :) ha valahova megyunk, tutira o az, akinel MINDEN van a tartalek polotol kezdve a fajdalomcsillapitoig (de mindez belefer a sima, normal meretu hatizsakjaba, hogy hogy csinalja, azt nem tudom :p), es orommel ad is barkinek. Mindig mindent eszben tart, nagyon okos, szorgalmas. Imadja a kisgyerekeket, ovodaban onkenteskedik.

Szerintem ilyesmik az anyaskodo emberek. En erre a lanyra maximalis peldakepkent tekintek, pedig csak egy 16 eves diak. De megis tanulhatna tole, peldat vehetne rola nem keves ember, akar meg felnottek is.

2016. jún. 12. 11:51
 2/35 A kérdező kommentje:
A mindenit! De jó lenne megismerni! :D :)
2016. jún. 12. 12:21
 3/35 anonim ***** válasza:
66%
Én elég anyáskodó ember vagyok :) Többnyire a közelebbi barátaimmal,de főleg a párommal vagyok ilyen. Általában ez abban merül ki,hogy mindig bizonyos fokig féltem őket (főleg a páromat,őt tulságosan) valamint mindig rájuk szólok ha neveletlen vagy helytelen dolgot tesznek. Nem tudom ezt ők hogyan élik meg,mindenesetre sajnos ilyen vagyok :D
2016. jún. 13. 18:05
 4/35 A kérdező kommentje:

Ez is nagyon tetszik :)

Mit meg nem adnék egy ilyen emberért a baráti körömbe! :D

2016. jún. 13. 23:15
 5/35 anonim ***** válasza:
61%

Én is valami ilyesminek nevezném magam.

A környezetembe levő személyekre mindig odafigyelek, hogy legyen meg mindenük.

Maximalista vagyok, mindig szeretem kihozni a legjobban azon a téren, hogy segítek másoknak.

Sokszor megcsinálom a szeretteim helyett egy-két dolgot, ha ők fáradtak, kimerültek. Pl mosogatok helyettünk, takarítok, porszívozok, egyszerűen minden házi munkát megcsinálok.

Ha látom valakin azt, hogy szomorú, vagy nem volt túljó napja, mindig próbálok örömöt okozni neki, hátha ezzel kicsit felvídul, elfelejti fájdalmát.

Ha valaki meg is sért engem, én nem szúrok vissza, mert egyszerűen nem tudok.

Inkább segítek neki mégtöbbet, hadd fájjon neki.

Egyszerűen nem bírom azt, ha a környezetembe levő személyek szomorúak, kedvtelenek, tehát mindet úgy próbálok tenni, hogy jó legyen mindenkinek.

Úgy vettem észre, hogy be tudok "férkőzni" bárki lelkébe, magamhoz láncolom.

Ilyen szeretek lenni:) 19/L

2016. jún. 14. 19:18
 6/35 A kérdező kommentje:

Te is nagyon jó embernek tűnsz 3-as :)

Arra viszont azért vigyázz, hogy csak óvatosan a "sokszor megcsinálok a szeretteim helyett egy-két dolgot, ha ők fáradtak" mentalitással, ezt a tulajdonságodat ne hagyd, hogy kihasználják!

2016. jún. 15. 00:09
 7/35 anonim ***** válasza:
48%
Tudom, hogy ezért sokan kihasználnak, még talán olyanok is, akik nem igazán állnak közel
2016. jún. 15. 08:24
 8/35 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi, véletlenül elküldte, már másodjára járok így....

Szóval tudom, hogy kihasználnak, viszont nem tudom azt mondani valakinek, hogy nem teszem meg,ezzel magamnak tennék rosszat.Tudom, hogy kihasználnak, hogy nekik legyen jó, de úgy érzem ezzel magamnak teszek jót, bocsi, mégegyszer, hogy elgépeltem az előbb.

2016. jún. 15. 08:26
 9/35 A kérdező kommentje:

Semmi gond :)

Hát érdekes ez, de azért tényleg légy óvatos! Hosszú távon könnyen elronthatja az ember személyiségét az, ha így nyíltan kihasználják és ő még tisztában is van vele.

Persze ne érts félre, nagyon jó dolog ez, hogy ilyen segítőkész vagy! :) De azért vannak alkalmak, amikor tudni kell nemet mondani, vagy legalább kérni valamit, ezekért a szívességekért cserébe.

2016. jún. 20. 11:26
 10/35 anonim ***** válasza:
27%

Igen így van.

Ígyis próbálok azért idegenekkel, ismeretlenekkel "dolgozni".:)

2016. jún. 20. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!