Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok/nők! Ki az, aki anyásko...

Lányok/nők! Ki az, aki anyáskodó típusnak tartja magát? Miben nyilvánul meg ez nektek pontosan?

Figyelt kérdés
Például a barátaitokkal is szoktatok így viselkedni?

2016. jún. 11. 17:35
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
42%
En.kiirtam egy nagyon hosszu kerdest. A legutobbi komment konkretan az volt,hogy fogyatekos vgyok hogy mindenki anyaskodik felettem?hat nagyon rosszul esett.alapbol olyan foku szorongasom van hogy orvos kezel most meg kb leugranek valahonnet?csak leirtam egy felelmem de nemtudtam roviden sose tudom es mindenki.hulyenek nezett.most nagyon rossz embernek erzem magam mar azert is amiert kiirtam vgy elkezdtem agyalni mert az adott szemelyt meg lehet megbantottam hol ott csak siman orulnom kellene.
2018. máj. 6. 18:20
 22/35 anonim ***** válasza:
44%

Hű, én nagyon az vagyok :D

Mondjak a baratok, ismerősök, a tanárok is mondtak és párom is. :D

Mindenkivel :) családban, barátokkal, ismerősökkel, idegenekkel is :)

Mindig aggódok értük. Mindig van nálam minden (zsepi, kezdertotlenito, nedves torlokendo, tartalék ez, tartalék az)

Mindig meghallgatom a lelki babajaikat, és tanácsot adok segitek. Elkísértem ide oda őket ügyet intézni, vagy ha nagyon elveszettek megcsinálom nekik keres nélkül.

Dicserem őket, gratulálok nekik, mert a pozitív megerősítésében hiszek :)

Mindig láttam ha valami nem Okes, és tőlem tudtak hogy a “hogy vagy?”, “minden oké?” Kicsit többet(mélyebbet) jelent mint másnál.

Plusz! Én nem tettem különbséget közöttük. Ugyan így segítettem és aggódtam a testvéremért, mint egy barátért :)

2018. szept. 12. 16:32
 23/35 anonim ***** válasza:
20%

*bajaikat

*kézfertőtlenítő

2018. szept. 12. 16:33
 24/35 anonim ***** válasza:
19%
Én elég anyáskodónak tartom magam. Szeretem a páromat babusgatni mintha csak egy kis törékeny gyerek lenne, pedig 23 éves. Néha mintha nevelni is próbálnám, ami sajnos túlzás a részemről, de igyekszem kontrollálni a dolgot. 😅
2018. nov. 16. 21:58
 25/35 anonim ***** válasza:
35%
Én nem vagyok anyáskodó de egyik osztálytársam volt az. Abban nyilvánult meg, hogy folyamatosan féltett meg próbált nevelgetni; pl ez amit mondtam illetlen volt, az ahogy viselkedtem, illetlen volt, ez a felfogásom helytelen álljak máshogy ahhoz a dologhoz stb. Odafigyelt az egészségemre (Mit eszek, mikor, iszok e elég vizet, pontosan hogy vagyok felöltözve, az időjárásnak megfelelően), stb.
2018. dec. 14. 16:21
 26/35 anonim ***** válasza:
33%

Jelen :-)

Volt egy lanyom lehetne koru kolleganőm es elnevezett pótanyunak :-)

2018. dec. 21. 15:55
 27/35 anonim ***** válasza:
15%
Jelen. Remekül alakítom a Team Mom szerepet. Talán mert INFJ vagyok, ami az ISFJ intuítív változata.
2018. dec. 28. 19:35
 28/35 anonim válasza:
51%

Én annak tartom magam, ezt viszont nem mindenki szereti.. Például az exem.

Pedig szerintem nem vittem túlzásba :D

Szerettem mindig fozni neki,melóba is pakoltam.. Ha beteg volt apolgattam mindenhogy😁😋

Mindig mindig mondogattam h vigyazz magadra.. Ez sokkal összetettebb,erzekeli a ferfi ezt :)

2019. febr. 11. 21:58
 29/35 SzBianka74 válasza:
19%
Anyáskodó vagyok a kamaszommal-ez érdekel?Erről írják?A párommal nem vagyok anyáskodó és nem is akarok..király a hideg ettől...nekem FÉRFI kell ,mert Nő vagyok.Elvégzem a női teendőket,de azt várom,h a párom a támaszom,barátom,társam legyen.
2019. máj. 26. 19:41
 30/35 anonim ***** válasza:
26%

En is munkahelyen érzem csak ezt a fönökasszonyrol.

Ha valami baj van, valamit nem sikerül elintézni, mindig neki szolok, segitséget kérek.

Mint amikor a kisgyerek nem tud lejönni a màszokàrol es anya anyaaa segiiits. Pont multhéten agyaltam ezen. Ö meg jön es lazàn megold mindent :)

Forditva en csak annyiban èrzem magam anyàskodonak hogy mindenkit motivàlok, segitek fejlödni haladni, tudattalanul is, azaz ha nem akarom akkor is tapadnak ràm es utànoznak, màsolnak, ö is azt akarja tanulni amit én stb, ez is levetithetö olyanra mikor a gyerek màsolja aput anyut es apu vagy anyu a példakép aki meg kedvesen terelgeti a gyereket az uton :)

Olyan majomszokàsok mint babusgatàsa a màsiknak, vagy masszàzs meg hogy sütit sütök neki, ez a fajta "majomszeretet"abszolut hianyzik belölem, söt taszit ezerrel.

Max karacsonyra sütök sütit vendegsegbe is, pàrom nem lepem meg csokival meg ilyenek

2019. okt. 13. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!