Lányok/nők! Ki az, aki anyáskodó típusnak tartja magát? Miben nyilvánul meg ez nektek pontosan?
Hű, én nagyon az vagyok :D
Mondjak a baratok, ismerősök, a tanárok is mondtak és párom is. :D
Mindenkivel :) családban, barátokkal, ismerősökkel, idegenekkel is :)
Mindig aggódok értük. Mindig van nálam minden (zsepi, kezdertotlenito, nedves torlokendo, tartalék ez, tartalék az)
Mindig meghallgatom a lelki babajaikat, és tanácsot adok segitek. Elkísértem ide oda őket ügyet intézni, vagy ha nagyon elveszettek megcsinálom nekik keres nélkül.
Dicserem őket, gratulálok nekik, mert a pozitív megerősítésében hiszek :)
Mindig láttam ha valami nem Okes, és tőlem tudtak hogy a “hogy vagy?”, “minden oké?” Kicsit többet(mélyebbet) jelent mint másnál.
Plusz! Én nem tettem különbséget közöttük. Ugyan így segítettem és aggódtam a testvéremért, mint egy barátért :)
Jelen :-)
Volt egy lanyom lehetne koru kolleganőm es elnevezett pótanyunak :-)
Én annak tartom magam, ezt viszont nem mindenki szereti.. Például az exem.
Pedig szerintem nem vittem túlzásba :D
Szerettem mindig fozni neki,melóba is pakoltam.. Ha beteg volt apolgattam mindenhogy😁😋
Mindig mindig mondogattam h vigyazz magadra.. Ez sokkal összetettebb,erzekeli a ferfi ezt :)
En is munkahelyen érzem csak ezt a fönökasszonyrol.
Ha valami baj van, valamit nem sikerül elintézni, mindig neki szolok, segitséget kérek.
Mint amikor a kisgyerek nem tud lejönni a màszokàrol es anya anyaaa segiiits. Pont multhéten agyaltam ezen. Ö meg jön es lazàn megold mindent :)
Forditva en csak annyiban èrzem magam anyàskodonak hogy mindenkit motivàlok, segitek fejlödni haladni, tudattalanul is, azaz ha nem akarom akkor is tapadnak ràm es utànoznak, màsolnak, ö is azt akarja tanulni amit én stb, ez is levetithetö olyanra mikor a gyerek màsolja aput anyut es apu vagy anyu a példakép aki meg kedvesen terelgeti a gyereket az uton :)
Olyan majomszokàsok mint babusgatàsa a màsiknak, vagy masszàzs meg hogy sütit sütök neki, ez a fajta "majomszeretet"abszolut hianyzik belölem, söt taszit ezerrel.
Max karacsonyra sütök sütit vendegsegbe is, pàrom nem lepem meg csokival meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!