Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nálatok miben nyilvánul meg a...

Nálatok miben nyilvánul meg a baráti szeretet és mi meríti ki a fogalmát? 20/f

Figyelt kérdés
Az egyik nagyon jó barátom szeretem annyira, mint a barátnőm. Nem vagyok homokos sem biszex. Mégis jól esik néha átölelni, megbeszélni vele minden gondom- bajom, tudni, hogy van egy ilyen barátom. Van különbség szeretet és szeretet között? Értem én úgy hogy másképp szereti az ember a legjobb barátját és másképp a csaját vagy a szüleit? Szóval arra akarok kilyukadni, normális dolognak mondható, hogy a legjobb barátom szeretem. Mert sokan félreértelmezik.

#barátság #szeretet #barátiszeretet
2013. nov. 15. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj.
2013. nov. 15. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem sincs ezzel baj. Az hogy van egy barátod, és megbeszéled vele a dolgokat, és átölelitek egymást szerintem teljesen normális viselkedés. Jó ha vannak olyan barátai az embernek, akiben megbízik. Nyilván ilyenkor kialakul egy kötődés két ember között, ez a barátság, és ez teljesen normális dolog. :)
2013. nov. 16. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!