Nektek van ilyen barátotok? (kifejtés lent)
Figyelt kérdés
Aki kicsit gyerekesebb, neadjisten "idétlenebb" típusú, ezért gyakran kell vele anyáskodnotok/atyáskodnotok :D
Kort és nemet is, légyszíves!
2015. okt. 5. 13:47
1/17 anonim válasza:
Nem közeli barátom, de van ilyen. Mi így szeretjük. :)
32f
2/17 anonim válasza:
Igen van, egyidős velem, de kb mintha más bolygóról jött volna. (Bizonyos életterületeken borzalmasan naiv és éretlen.)
De szerethető, és így fogadjuk el ahogyan van, csak van hogy iszonyatosan bosszantó... :))
26N
3/17 anonim válasza:
Minden ember felett apáskodok/nevelősködök.
Válaszolva nincs.
5/17 anonim válasza:
Kick-box társam. 9 éves, edzéseken nála 3 évvel idősebbeket is lenyom, de néha úgy iselkedik, mintha 3 éves lenne. De mi így szeretjük.
13/f
6/17 anonim válasza:
Mikor mi.Az igazi barátok merik a sötét oldalukat is mutatni :D Tehát ilyen értelemben az összes barátom az.
7/17 anonim válasza:
Jelen. Èn alapból makacs vagyok stb szóval,ismerős:D Dehát manapság kiben nincsenek ilyenek?^^ Nem feltètlen negatívum.
8/17 anonim válasza:
Olyan van, aki szerintem gyerekesebb, de nem kell anyáskodni. Inkább szétszórt, és olyan dolgok érdeklik 20 évesen, amik tinédzsereket szoktak.
9/17 Blade Bone válasza:
Ismerek, és én is ilyen vagyok, persze nem mindig és tudok komoly is lenni, de azért elég szépen jelen van a gyerekesség. :) Ez van. Amúgy idősebb korosztályban is ismerek hasonló tipust, és megmondom őszíntén, nekem ők szimpatikusabbak.
10/17 anonim válasza:
Én ilyen vagyok :D bár 2 osztálytársam még rajtam is túl tesz xd 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!