Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek is volt már, ilyen jó...

Nektek is volt már, ilyen jó barátotok?

Figyelt kérdés

Pár hete az egyik jó barátom, ( Zoli)kért tőlem kölcsön szorult helyzete miatt 100.000ft-ot.

Véletlenül volt egy kis félre tett pénzem,így tudtam adni neki.

Nos pár napra rá Zoli lelépett Angliába, az aktuális barátnőmmel együtt.

Azóta fb-on folyamatosan képeket posztolnak és tele írják az üzenő falat,hogy mennyire szeretik egymást.

2015. szept. 10. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyire jo nem volt , de hogy a 600 euromat meg nem adta meg az is tuti, de sovany vigasz hogy egyik ember beperelte es az osszeg 600 euro volt amit kikellett perkalnia
2015. szept. 10. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Csajnak is biztos elege volt belőled, ha még lenyúlatott 100 ezerrel. Mit csináltál vele? Jó, tudom, hogy alapban is ilyen g...cik az emberek ,de tényleg nem volt semmi?
2015. szept. 10. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez volt a tanulópénzed.

Nekem is volt egy ismerősöm, aki milliókat kért kölcsön a barátaitól, apránként, hazugságokkal csalta ki. Ma már a börtönben ül, feljelentették, s elítélték.

Örülj, hogy csak 100 ezred bánta.

Én a helyedben zaklatnám, amíg meg nem adja a pénzt. Elmondanám a szüleinek is. Kihirdetném facebookon, hadd lássák.

2015. szept. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!