Nektek is volt már, ilyen jó barátotok?
Figyelt kérdés
Pár hete az egyik jó barátom, ( Zoli)kért tőlem kölcsön szorult helyzete miatt 100.000ft-ot.
Véletlenül volt egy kis félre tett pénzem,így tudtam adni neki.
Nos pár napra rá Zoli lelépett Angliába, az aktuális barátnőmmel együtt.
Azóta fb-on folyamatosan képeket posztolnak és tele írják az üzenő falat,hogy mennyire szeretik egymást.
2015. szept. 10. 15:48
1/3 anonim válasza:
Ennyire jo nem volt , de hogy a 600 euromat meg nem adta meg az is tuti, de sovany vigasz hogy egyik ember beperelte es az osszeg 600 euro volt amit kikellett perkalnia
2/3 anonim válasza:
Csajnak is biztos elege volt belőled, ha még lenyúlatott 100 ezerrel. Mit csináltál vele? Jó, tudom, hogy alapban is ilyen g...cik az emberek ,de tényleg nem volt semmi?
3/3 anonim válasza:
Ez volt a tanulópénzed.
Nekem is volt egy ismerősöm, aki milliókat kért kölcsön a barátaitól, apránként, hazugságokkal csalta ki. Ma már a börtönben ül, feljelentették, s elítélték.
Örülj, hogy csak 100 ezred bánta.
Én a helyedben zaklatnám, amíg meg nem adja a pénzt. Elmondanám a szüleinek is. Kihirdetném facebookon, hadd lássák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!