Az iskolában/munkahelyeteken hogyan oldjátok meg a fingást?
Home office előtt egylégterű irodában voltunk ahol már a másik kajájának a szagát is utálták egyesek, egy fingást pláne nem tolerálták volna, ki se szellőzött volna mert olyan csodálatos az épület szerkezete hogy az iroda egyik pontjában megsülsz a másikban megfagysz. Nagyon sok cicaharc megy az ablak miatt odabent.
Én a wcn intéztem el és leszartam ha volt bent más.Nagyon sokat fingottam hangosan amikor egy időben mindentől felpuffadtam és nem érdekelt hogy ki hallja. Pletyizni nem a női mosdóban kell, van egy gyönyörű kávézónk, vannak foteleink a folyosón vagy egy gyönyörű udvarunk, menjenek oda, wcre pisálni, kakálni, fingani jár az ember.
iskolában úgyis "vicces" a fingás, lehet belőle pl. versenyt csinálni a haverokkal és mindjárt nem gáz
amúgy meg tanuld meg csöndesen kiereszteni
Hang nélkül kiereszetem. Ülve, kis fészkelődéssel megy.
Ha nem a szennyvíztisztítónál doldozok majd, akk kicsit kellemetlen lehet, de nem fogok rajta változtatni.
#6: "Ha nem a szennyvíztisztítónál doldozok majd"
Pont ott dolgozok :-DD Hidd el, ott nincs büdös. Van egy jellegzetes szag, de a fingást azért megérezni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!