Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az oka annak mikor valaki...

Mi az oka annak mikor valaki élőben jópofizik, bulikban, iskolában odajön hozzád köszöngetni, ennek ellenére Instán már nem követ vissza?

Figyelt kérdés
Csomó ilyen ismerősöm van, fiúk lányok egyaránt.
2021. nov. 11. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Egy ilyen gazdag spanyol lány volt aki ugyan ezt csinálta. Nyilván lenézte a többséget a valóságba. Mit érdekli őt mit posztolsz. Valóságba egy kis hangulatot adsz neki legalább és ennyi.

Gondolom ilyesmi lehet

2021. nov. 11. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem kivancsi a megosztasaidra.
2021. nov. 11. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Úristen, pokolra vele! Ilyen aljasságot, hogy nem kövt vissza instán....😂😂😂
2021. nov. 11. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
írja ezt a gyakorifüggő :D
2021. nov. 11. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Aki egy vacak insta nem követés miatt megsértődik az nem érdemel meg egy ilyen barátot. Képzeld, nekem nincs instám de a barátaim sokkal értelmesebbek, hogy emiatt megsértődjenek rám. Tudod madarat tolláról embert barátjáról. :)

Úgy érzem, hogy veled van a probléma, Kérdező.

2021. nov. 12. 05:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy aktív instagrammozó közösségről van szó jelenleg, nem boomerekről akik szerint social media = rossz, Grundon futballozás = jó. Lehet hogy kategóriát tévesztettem, vagy gyakorin csak ilyenek válaszolók vannak? Nem lehet beállítani hogy 25 év felettiek ne válszolhassanak ?
2021. nov. 12. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
20 évesként írtam és nem ítélem el a social médiát, csak egyszerűen szánalmasnak tartom, hogy valaki számontartja a követéseket.
2021. nov. 12. 09:30
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 én is majdnem annyira szánalmasnak tartom a követők számontartását, mint például azon emberek életét akik gyakorikérdéseken nyilvánítanak kéretlen véleményt. Azt mégszánalmasabbnak tartom mikor valaki ezt serdülőkora után műveli, mint hobbi. Jó hétvégi társalgást kívánok az értelmiségi barátaiddal, vesézzétek együtt a GYIK-et, és köszönöm hogy megismerhettem a véleményed erről a jelenségről.
2021. nov. 12. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, kicsit idősebb korosztály, de vannak ismerőseim, akik az Instagramot csakis a szűk családi és baráti körrel való kommunikációra használják.
2021. nov. 13. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!