Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a célotok a jövőben?

Mi a célotok a jövőben?

Figyelt kérdés
Mit akartok elérni még?? Vagy mit akartok felépíteni az életetekben? Tök szívesen elolvasnám ha leírnátok.. ☺️

2021. nov. 3. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem megolni magam mig anyamek elnek
2021. nov. 3. 22:04
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Német lábtollasok, Holland törpék, Bantamok, egy Bagolyszakállas, egy Chabo, meg keverék pipik.

A Brahmak is nagyon szépek!

2021. nov. 3. 22:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Saját ház a párommal, addig meg kibírni a munkahelyen, megtanulni németül annyira, mnit amennyire tudok angolul, újraérettségizni pár dologból és akkor talán lenne esélyem valami jó szakot tanulni.

De a ház lenne a legfontosabb és legjobb, de ahhoz még gyüjteni kell azért, ha meg megint úgy emelkednek az árak, mint az elmúlt 2-3 évben, akkor meg kb. kibirni az életet, mert már hiába a külföld is ezt a drágulást nem lehet követni, mint ami a lakás/ház témánál van...

2021. nov. 4. 19:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Az elkövetkező, mondjuk, 5 évben szeretném letenni a középfokút németből (második idegennyelvem), szeretnék 2 tanfolyamot elvégezni (barista, bartender), emellett most talán a legnagyobb vágyam/célom az az, hogy a ~2 év múlva esedékes szakmai gyakorlatom külföldön végezhessem el.

Még autodidakta módon tanulok koreaiul pár éve, és szeretném ezt is felfejleszteni egy biztos B2 körüli szintre.

Valamint, még szeretnék kilábalni a depressziómból, sokáig tartott, míg beismertem magamnak, hogy gond van, de szerintem már kész vagyok leküzdeni:)

2021. nov. 5. 20:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Gyermekemmel ki akarok építeni egy isten-isten kapcsolatot, amihez ő is kell majd, és ebben szeretném szolgálni.

Szeretnék egy szerelmet, ami szintemhez méltó, de ezt már igazából elengedtem.

Más nincs.

2021. nov. 6. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!