Mi a célotok a jövőben?
vállalkozás elindítása
főállás otthagyása
saját ház vásárlása
párom eljegyzése és elvétele
összeköltözés
gyerek
élni kényelemesen ébresztőóra mentesen.
bizonyos sorrend változhat.
Szeretnék már végre egy pici házat vásárolni egy csendes, nyugodt környéken, ahol tudnék kertészkedni.
Szeretnék tanulni (3. éves voltam, amikor én hülye otthagytam az egyetemet)
Szeretnék nyelvvizsgát tenni azokból a nyelvekből, amiket amúgy is beszélek (csak rettegek a vizsgától)
Szeretnék megtanulni rendesen autót vezetni (van jogosítványom, de szerintem pocsék sofőr vagyok, így nem merek vezetni)
Szeretném a sérült lányomnak a legtöbb szeretetet és biztonságot megadni.
Érdekes olvasni, hogy sokatoknak milyen nagyratörő vágyaitok, céljaitok vannak!
Külföldi élet, házasság, család, diploma! Hűha!
Bár, ez a normális, hogy kihasználjátok a képességeiteket! Az, hogy nem csak éltek, hanem élitek is az életeteket! Komolyan, irigylem az ilyen embereket, akik ennyire tele vannak energiával! Bárcsak én lennék ilyen erős, céltudatos, mint ti!
Gyakorlatilag ugyanaz az ember vagyok 29 évesen, mint 18 évesen... Ugyanúgy nincsenek komolyabb céljaim... Ugyanúgy képtelen vagyok egy tartós párkapcsolatot "összehozni"...
Ugyanúgy nem értem el semmit az életben... Ugyanúgy elbuktam mindenben, akármibe is fogtam...
Tehát, két dolog maradt, amikért még van halvány örömöm az életemben és nem oltom ki az életemet: a konditermi edzés, amit 11 éve csinálok és a dísztyúkjaim. Ezeken kívül nem értek semmihez... Egy egyszerű betanított munkás vagyok...
Úgyhogy, még próbálok az árral sodródni, amíg bírom...
Barátaim! Nektek még sok sikert kívánok a céljaitok eléréséhez!
Milyen dísztyúkjaid vannak?
Nekem fehér Columbiai, és fekete Brahma-im
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!