Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van célotok?

Van célotok?

Figyelt kérdés
Ha igen,mi?
2021. márc. 4. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, pl. szakmát szerezni az érettségi mellé
2021. márc. 4. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze, egy csomó célom van, kisebbek-nagyobbak, munkával, életmóddal, otthonnal kapcsolatban egyaránt.
2021. márc. 4. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is sok van, és bár törekszem az elérésükre, sokszor nem tudok úgy teljesíteni ahogyan kéne és azt érzem, hogy sosem fogom tudni elérni őket.
2021. márc. 4. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Az én céljaim főleg olyanokból áll, amihez csak idő kell. Pl a gyermekemmel legyen fellegekbe illő kapcsolatom. Látom rajta, hogy jó személyiség, és én is tudom, hogy kell neveljem, hogy önmaga lehessen, már csak idő kell.

De van olyan cél is, ami kb lehetetlen, vagy rajtam kívül álló szerencse kéne hozzá.

Meg vannak az általánosak. Haladjak a mentális betegségeim kiírtásában, ez is megy magától, csak gyakorolni kell, meg van pl anyagi élethez kapcsolódó, pl hogy sikerüljön megtalálnom azt a melót, amit tudok majd végezni, vagy lerakjam a hozzá kellő iskolát.

2021. márc. 4. 08:35
 5/9 Metionin ***** válasza:
Persze, jó életet biztosítani magamnak és megszerezni azt ami ehhez szükséges (jobban fizető meló, ház, állatok).
2021. márc. 4. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a célom, hogy celt talaljak magamnak :)
2021. márc. 4. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
A napi munkafeladatok ellátása.
2021. márc. 4. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak céljaim, de sajnos mindegyik elérhetetlen.
2021. márc. 4. 21:30
 9/9 keménymag válasza:
Van. Itt gyakorikérdések.hu-n több jogosultsagot szerezni, hogy többet kérdezhessek és válaszolhassak.
2021. márc. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!