Előfordult már veletek, hogy nyilvános helyen, iskolában, munkában, társaságban hasmenésetek volt? Ha igen, mit tettetek?
Egyszer volt egy vidéki barátnőm.
Alig vártam, hogy újra találkozzunk, vártam a busz pályaudvaron.
Már akkor kezdtem érezni, hogy nem lesz rendben minden.
Mire megérkezett, már éreztem, hogy ennek fosás lesz a vége.
Ő meg jött kíváncsian, hogy vajon milyen programra viszem, én meg rögtön rávágtam, hogy megyünk hozzám :D
Vagy 3/4-ed órán át busz, villamos átszállással, közben szinte hozzá sem szóltam, mert arra koncentráltam, hogy nehogy egy pillanatra elernyedjen a farpofám egy nagyobb bukkanónál.
Akkoriban volt lakótársam is, így gyorsan bemutattam neki a csajom, és rögtön magukra is hagytam őket egy "mindjárt jövök" mondattal. Aztán már ültem is a WC-re.
Szerencsére kis lakás volt, így nem volt titok hova megyek, plusz ahogy elengedtem magam egy nagy durranással robbant ki belőlem minden.
Ráadásul az a fajta fosás volt, hogy mire nagyjából kitörlöd, már megint fosni kell. Vagy fél órát alsó hangon bent trónoltam, eltekertem egy egész tekercs budipapírt mire végeztem.
Ráadásul véresre dörzsöltem a s#ggem ami amúgy is fájt a híg fosástól, így nyilván utána már nem volt velem élmény a nap további része sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!