Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy nyilvános helyen, iskolában, munkában, társaságban hasmenésetek volt? Ha igen, mit tettetek?

Figyelt kérdés
Megpróbáltátok megoldani valahogy a közelben, vagy hazamentetek? Esetleg visszatartottátok?

2021. nov. 2. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Muszáj voltam vécére menni nyilván, de aztán jófejek voltak a kollégák, adtak csomó széntablettát, nem kellett hazamennem.
2021. nov. 2. 15:48
 12/13 anonim válasza:
93%
Az utcán. Nemtudom mitől, de olyan szinten rosszul lettem és úgy görcsölt a hasam, azthittem meghalok. Ott hezitáltam hogy bemenjek-e a közeli boltba bekérezkedni wc-re, először nem akartam de utána muszáj voltam mert ha nem megyek el akkor befosok szó szerint
2021. nov. 2. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:
93%

Egyszer volt egy vidéki barátnőm.

Alig vártam, hogy újra találkozzunk, vártam a busz pályaudvaron.

Már akkor kezdtem érezni, hogy nem lesz rendben minden.

Mire megérkezett, már éreztem, hogy ennek fosás lesz a vége.

Ő meg jött kíváncsian, hogy vajon milyen programra viszem, én meg rögtön rávágtam, hogy megyünk hozzám :D

Vagy 3/4-ed órán át busz, villamos átszállással, közben szinte hozzá sem szóltam, mert arra koncentráltam, hogy nehogy egy pillanatra elernyedjen a farpofám egy nagyobb bukkanónál.

Akkoriban volt lakótársam is, így gyorsan bemutattam neki a csajom, és rögtön magukra is hagytam őket egy "mindjárt jövök" mondattal. Aztán már ültem is a WC-re.

Szerencsére kis lakás volt, így nem volt titok hova megyek, plusz ahogy elengedtem magam egy nagy durranással robbant ki belőlem minden.

Ráadásul az a fajta fosás volt, hogy mire nagyjából kitörlöd, már megint fosni kell. Vagy fél órát alsó hangon bent trónoltam, eltekertem egy egész tekercs budipapírt mire végeztem.

Ráadásul véresre dörzsöltem a s#ggem ami amúgy is fájt a híg fosástól, így nyilván utána már nem volt velem élmény a nap további része sem :D

2021. nov. 2. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!