Voltál már rosszul az utcán?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy pl kicsit fáj a fejed, hanem arra, amikor tényleg nagyon rosszul vagy. Én ma hazafele jövet olyan rosszul lettem (fájt a hasam, hányingerem volt) be kellett kérezkednem az egyik random boltba, hogy hagy menjek a mosdóba be, mert ha nem, akkor befosok. Szó szerint. Aztán pedig hánytam az utcán.2021. szept. 3. 12:04
1/7 anonim válasza:
Én buszon meg egyszer villamoson lettem rosszul télen, hányingerem volt és nem járt a levegő,szinte fullasztónak éreztem..lekellett szállnom és leülnöm a megallóba levegőzni mert azt hittem elájulok ha ki kell bírnom így az egész utat..utana jobban lettem mondjuk, nem tudom mitöl lehett
2/7 anonim válasza:
Fosós sztorim nincs, de volt már olyan h pl. vérvétel után alig értem haza, az ájulás szélén voltam. Volt olyan is, hogy bad trippel küzdve egy bokornál imádkoztam, hogy ne hánjam el magam- aztán még úgy buszoztam. Olyan mértékű görcsöm is volt, hogy egyszerűen nem tudtam kiegyenesedni- pár lépés után meg kellet hogy álljak (fájdalomcsillapító nem használt).
3/7 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy nyáron a nagy melegtől az ájulás szélére kerültem az utcán és le kellett üljenek a földre a tér közepén, láthatóan nem hajléktalan voltam hisz tiszta szép ruha volt rajtam, (nő vagyok). Nem jött oda senki segíteni, már azon gondolkoztam hívok oda magamnak mentőt mielőtt baj lesz. De aztán inkább csak apukámat hívtam, hogy jöjjön értem kocsival.
4/7 anonim válasza:
Konkrétan rosszul nem, de volt, hogy 39 fokos lázzal mentem le a Kék Yuk-ba bulizni. 😁
5/7 anonim válasza:
Jézusom 4es, csoda hogy tudtál állni. Én e9 fokos lázzal felkelni se tudtam, nemhogy bulizni.
7/7 anonim válasza:
1x voltam rosszul utcán.
Megjött a havim és nem úgy hatott a gyógyszer mint máskor..feküdtem a földön a saját hányásomban.(annyira görcsöltem hogy egy szó nem jött ki a számon) Nem kívánom senkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!