Hogyan reagálnátok le ha rányitnátok két tinire "aközben" mondjuk egy nyilvános wc-ben?
Figyelt kérdés
!ELMÉLETI KÉRDÉS!
még véletlen sem igazu
2021. máj. 4. 22:31
1/12 anonim válasza:
Visszacsuknám az ajtót és nézek egy nem "foglalt" fülkét.
3/12 anonim válasza:
"Jézusom" és becsapnám az ajtót. Majd hangosan közölném, hogy ha ahhoz sem elég értelmesek, hogy felismerjék mire való egy nyilvános wc, akkor lehet nem kellene nemi életet sem élniük, most pedig van 3 percük, hogy elhúzzanak vagy hívom a rendőrséget közszemérem sértésért. Mi van, ha egy kisgyerek nyit rájuk???
4/12 anonim válasza:
Fordított esetben voltam már...a takarító nyitott ránk, hagyta hogy elvégezzük a dolgot, de után kidobatott minket a kidobóval :D...régi szép idők.
7/12 anonim válasza:
Bezárnám és mennék másik fülkébe, esetleg megjegyezném, hogy zárják be az ajtót (miért nem zárták be az elméletben? :D), én is csináltam ott tiniként, meg egyéb félpuplikus helyeken, természetes, hogy tombolnak a hormonok, nem nagy dolog szerintem.
8/12 anonim válasza:
Visszacsuknam az ajto es automatikus bocs kiejtesevel egyidejuleg es neznek egy szabad fulket.
(Bemenet elott kopogni szoktam.)
Mindenki ott oldja meg,ahol tudja. Nem itelkezem.
9/12 anonim válasza:
Egyből be csuknám az ajtót. És talán be nyögnék egy bocst.
Ha pedig rossz kedvem lenne embereket hívnák oda, vagy le szídnám őket.
10/12 anonim válasza:
Ha lenne mellette még 1 fülke abba ne mennék és kiverném rájuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!