Nők emberileg mi a véleményetek erről a politikusról?
A fiatal Orbán Viktorról van szó.
Így emlékeztek vissza rá:
"Németh elmesélte, hogy Orbán olyan céltudatos volt, hogy hajnali 6-kor felkelt, hogy az angol nyelvet gyakorolja.
Már a belépője látványosra sikeredett:
„A nevem Orbán Viktor, a Fidesz vezetője vagyok, és én leszek Magyarország következő miniszterelnöke”
- idézi bemutatkozását, és első mondatait Wolfgang Krach, a program egyik résztvevője, a Süddeutsche Zeitung mai szerkesztője, akit sokkolt a megalománia, de „de megtartotta szavát: hat évvel később miniszterelnök lett
Pauline Krikke, Hága későbbi polgármestere is úgy emlékezett Orbánra mint nagyon nyugodt, de egyben nagyon magabiztos személyiségre. Pontosan tudta ő is, és Németh is, meséli Rikke, hogy milyen jelentős hatásuk van már most a magyar közéletre. Pascal Riché francia újságíróra is Orbán eltökéltsége és nyílt ambíciói tették a legerősebb benyomást. Riché bemutat egy 28 évvel ezelőtt készült karikatúrát Orbánról, amin „kis Napóleonként” ábrázolja.
Orbán tudatos volt már a nyilvánosság kezelésében is, nem szerette ha filmezik, feleslegesen nem beszélt, inkább figyelt, tanult, és nagy hatással volt rá az Egyesült Államok. Inkább zárkózottnak, de nagyon tudatosnak írják le, nagy bulizásokról nincsenek sztorik, ha lazítani kellett, inkább kettesben billiárdoztak Némethel."
Forrás: [link]
Mit gondoltok?
Ejjjhhh a jó anyjába...
Hogy zárnák be egy kamionba egy tucat kanos gorilla közé.
Nem tudom nem észrevenni a párhuzamot a fiatal Hitler és a fiatal Orbán között.
Eddig fej-fej mellett haladnak és van egy olyan érzésem hogy a folytatás is hasonló lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!