Van valami ciki osztálykirándulos sztoritok? Legyszi irjatok le akkor mert szeretek ezeken rohogni💀
Nekem 2 van. Az egyik az, hogy mentünk a strandra az osztállyal, de nekem olyan kőkemény merevedésem volt, hogy a 20-30 perces séta alatt nem akart lelankadni, szóval egész úton ez volt a téma.
A másik ugyan ezen az osztálykiránduláson volt. Berohant egy roma osztálytársunk a szobánkba, mert összeveszett valakivel és azt hitte, hogy jó ötlet lesz ha nálunk elbúj. Haverom ágyát benyúlta, betakarózott, aztán elkezdett fájni a hasa, de elvileg nem ért volna ki a wc-re, szóval inkább telifosta azt az ágyat.
-Egyik osztálytársam első gimis osztálykirándulásunk napján elaludt, mert szoftverfrissítés miatt (?) nem szólalt meg az ébresztője. Vártunk rá egy darabig, az ofőnél betelt a pohár, és szegény hiába buszozott be, elindultunk nélküle. Elég pipa volt :D
-Általánosban egy lány, a kora nyári estén beleesett a közeli családi park tavába. Nem mély tóról van szó, meg nem esett baja, "csak" ritka hideg volt.
-Utolsó gimis osztálykiránduláson egy srác nagyon jól érezte magát (eléggé be volt csiccsentve, beszélni is alig bírt már) és mindenáron koccintani akart a kisérőtanárunkkal. Meg is történt, szerencsére nagyon jófej hapi volt :D
Nekünk ezek voltak:
-Ejszakai túrán az elégge duci tanárunk elesett, a sárba... Ugyanis 3 napra mentünk és mind a három nap esett az eső xD.
-A barátnőim fára másztak. Hát reccs az ág letört.
-2 fiú osztálytársam bejött a pulcsiáért a lányok házába az ofőhöz. És én pont akkor jövök ki a fürdőszobából...
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!