Milyen negatív/ciki dolgok törtentek veletek osztálykiránduláson?
Egyszer kihúztam a tűzoltókészülékből azt a pici rudat, ami meggátolja, hogy valaki lenyomja a kart és használatba fegye.
Majd kb 30 percen később arra mentem vissza hogy a padló tele van fehér por szerűséggel.
Egyik osztálytársam megpróbáltam visszarakni.
(Általános iskolában volt, így pontosan nem emlékszem, de a motivációmat egy fogadás elvesztése adhatta)
(Lány vagyok, ha ez számít)
10.-ben 3 napos osztálykirándulásra mentünk és előtte napok óta szorulásom volt. Viszont rólam tudni kell, hogy idegen helyen nem igazán tudok wc-zni, szóval az első nap már fájt a hasam meg minden bajom volt, de hiába settenkedtem ki a wc-re, hogy könnyíthessek magamon, nem ment, mert folyton attól rettegtem, bármelyik pillanatban benyithatnak rám.
Végül a 2. nap valamikor hajnali 2-3 körül, amikor azt hittem, mindenki alszik és tiszta a terep, kimentem a mosdóba és vagy 20 perc erőlködés után éreztem, hogy sikerülni fog, amikor egyszer csak 4 ribi berontott a budiba. Csak 2 wc volt egymás mellett és a másikat valaki összepisálta, ezért mind a 4-en az enyémre vártak....aminek mellesleg rossz volt a zára és nem tudták, hogy bent ülök, szóval mikor bejöttek, az egyikük ki is tárta rám az ajtót és elkezdtek röhögni ezen, aztán érezték a szagot is, szóval tudták, mit csinálok odabent. Másnap délelőttre az egész osztály tudott róla, hogy az éjszaka közepén ki kellett mennem sz*rni.
Ugyanezen a kiránduláson történt, hogy este elmentem fürdeni és rólam mellesleg tudni kell, hogy fogmosásnál meg szoktam mosni a nyelvem meg a szájpadlásom is. Az előbb említett 4 lány közül az egyik pont benyitott, amikor mostam a nyelvem és olyan fejet vágott, mintha kb. maszturbálás közben nyitott volna rám, majd kiviharzott és ordibálva elújságolta mindenkinek, hogy milyen undorító vagyok, mert most látta, ahogy a fogkefével a nyelvemet súrolom.
Ez volt az utolsó kirándulás, amire elmentem ezekkel.
1# vagyok.
Még 1 dolog eszembe jutott hírtelen.
Gimnáziumban karácsonyra az egyik barátomtól egy 0.75 literes whiskyt kaptam, amit rötön elraktam a táskámba.
Azt volt a terv, hogy lemegyünk az alaksorban ahol mindenkinek a szekrénye volt és majd berakjuk az enyémbe és majd a nap végén onnan haza viszem.
Kinyitottam a szekrényt, közben a barátom elkezdte kinyitni a hátamon lévő táskát és már vette ki az üveget, de én egy picit előre léptem, már nem egészen tudom mért és az üveg a fölre esett.
Kb 3-4 percen át üvegszilánkokat szedtünk fel a földről és próbáltuk papírzsepivel felitatni az alkoholt.
Sajnos az a rész volt a legpopulárisabb az iskolában, mivel mindenkinek ott volt a szekénye és időnként tanárok is elmentek arra fele.
Így kb 30-40 ember csodálta el magát milyen bénák vagyunk. Egy tesitanár is elment melletünk aki jó fej volt, csak mosolygott és tovább ment.
Persze rettenetesen büdös alkohol szagot hagytunk magunk után.
Legcikibb: lányokkal kitaláltuk, hogy amint a fiúk elalszanak, a kezüket melegvízbe dugva bepisiltetjük őket. A fiúk ezt persze megtudták, és tovább voltak fent mint mi. Édes volt a bosszú nekik, tovább nem is mondom.. :))
Negatív - rosszul szervezték meg, ezért a két nap alatt semmit nem csináltunk, csak ültünk a szálláson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!