Ez annyira ciki. Minden kis váratlan helyzettől legyen az pozitív vagy negatív elpirulok. Mitől van ez? Talán azért mert kb 1-2 éve nagyon ingerszegény környezetben élek?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan zavar és nem tudok tenni ellene, akaratomon kívül történik.Olyan szituációknál,amikre nem vagyok felkészülve.. puff rákvörös lesz a fejem. Iszonyat ciki. Néha csak röhögök magamon, de sokszor kellemetlen, mert nem tudom leplezni. Egyből lejön h zavarban vagyok. Talán keressek több impulzust és elmúlik idővel?? röhej, komolyan mondom...2010. okt. 1. 10:47
1/3 anonim válasza:
Nahh, "iszonyat ciki"...... Ciki? Mert? Mi van ha elpirulsz? Vesztess 1 millió forintot? Megbuksz a suliban? A barátaid(?) nem fogadnak el? Nem találsz barátot/barátnőt?
Arra akarok rámutatni hogy teljes életet tudsz élni így is. Az csak a saját hited hogy "ciki". Én meg sem tudnám pontosan határozni mit is jelent hogy "ciki" valami...
Fogadd el önmagad. Aki meg negatívan ítél meg azért mert elpirulsz 1-1 szituációban, az szerinted lehet jobb ember nálad? Nem. Aki elítél mást (legyen akármi az oka) annak a véleményére nem kell adni. Én sem adok. Leszarom azt aki kritizál.
Tehát aki rosszabb embernek tart téged azért mert elpirulsz, az az ember nem sokat ér.
2/3 anonim válasza:
Ja és az ingerszegénységhez szerintem semmi köze a jelenségnek. Azért pirulsz el, mert izgalomba jössz, és az arcod erezete rugalmas, a nagyobb vérnyomás hatására több vér lesz az arcodon lévő bőr alatt.... Nincs ebben semmi kivetnivaló. Ebből senki sem tud következtetni arra, hogy milyen ember is vagy valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!