Szerintetek ciki osztálykiránduláson meztelenül aludni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 29. 05:37
1/13 anonim válasza:
Gondolom nem egyedül leszel egy helyiségben vagy sátorban. Akkor inkább parasztság.
2/13 anonim válasza:
Ott kötelező . Főleg meg ha akarsz valamit.
4/13 gnoomage válasza:
Ha egyedül leszel zárt szobában talán bevállalhatod, de mindenhogy máshogy nem kéne.
5/13 anonim válasza:
Szerintem meg hanyagold akkor is, ha egyedül vagy, hiszen egy osztálykirándulásról van szó, és simán rád törhetik az ajtót hajnali 3.kor:D
Szerintem egy boxert/fecskét magadra rángathatnál:)
8/13 anonim válasza:
Belehalnál abba a 2-3 éjszakába a boxerbe?
9/13 anonim válasza:
Egy bugyit+melltartót/ujjatlant vagy egy boxert csak kibírsz 3 napig.
És igen, baromi kellemetlen lesz a szobatársaidnak, pláne, ha még a takarót is ledobod magadról :D
Minket lányokat rendszeresen a fiúk ébresztettek hajnalban, amikor csak tudtak, edényfedőkkel meg zenével, elég gáz lenne, ha (bár nem tudom milyen nemű vagy) ez megtörténne veled is.
10/13 anonim válasza:
Jajj bocsi, most láttam csak, hogy fiú vagy :D de akkor se légyszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!