Vicces sztorik amik suliban/osztálykiránduláson történtek veletek?
Ez nem igazán vicces inkább érdekes: középsuliban 4 évig bukdácsoltam alig mentem át minden évben. Baromira nem érdekelt az egész.
Eljött az utolsó év kegyelem kettessel átengedtek félévkor és májusban, júniusban olyan érettségit csináltam, hogy enyém lett a legjobb az egész suliban.
Jó és jeles osztályzat volt csak. Igazgató egy hangos bzdmeg kíséretével adta át a bizonyítványt és egy kérdéssel: eddig mi a francot csináltál te gyökér??? :P
Nyolcéves gimi, 2. osztály fizika óra, egyéni kísérlet:
Otthonról hozott 60W-os gyertya izzóra rászigetelőszalagoztam egy lecsupaszitott kéteres kábelt. Egyiket az alján lévő érintekőhöz, a másikat a menetes testhez. Padtársammal órakezdés előtt kipróbáltuk, működik-e. én tartottam a kábel izzós végét, padtársam meg a drótokat dugta be a 220 V-os konnektorba. A lámpa világított. Fizika órán ugyanez volt a terv.
A tanár látta mire készülünk. Fiúk, nem lesz ez veszélyes?
Á nem, reggel már kipróbáltuk.
Padtársam a drótokat a konnektorba dugta, ekkor hirtelen durranás és szikrázás közepette kivertük a biztosítékot.
Igen van sok gólyatáboros sztorim, meg egy-két jó pizsibulis is :3 akit érdekel az rám írhat :3 csak most nincs annyi időm hogy leírjak annyit ><
16/L :3
Egy hete történt.. finn óra kellős közepén
Tanárnőnk mesél, hogy milyen volt találkozni az igazi finn mikulással, és mindenki kérdezett tőle
Én meg úgy kezdtem, hogy: Akkor te tökéletesen értetted amit mondott? *Hangos nevetés* Letegeztem a közel 60 éves finn tanáromat.. Utána égett a fejem rendesen..:D
Suliban történt hogy ugye kicsöngettek a 3. óráról. Kimentem a barátnőmmel az udvarra mert minden szünetbe ki kell mennni kivéve tesin mert akkor öltözni kell.Mi azt hittük hogy média óra jön, kimentünk az udvarra, de sak 2 másik osztálytársam volt kint.aztán 55-kor feljöttünk és kiderült hogy tesi óránk van mert már mindenki átöltözött és a lányok jöttek bezárni a teremajtót.
gyorsan igyekeztem átöltözni, de mire kész lettem és ki akartam menni az öltözőből a barátnőmmel de zárva volt az ajtó. bezártak minket az öltözzőbe. Hiábba kopogtunk,senki sem nyitotta ki csak 10 perc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!