Vicces sztorik amik suliban/osztálykiránduláson történtek veletek?
A laboratórium tanárom kiakadt az egyik sráca aki a toltartója mögött elbújva nyomkodta a telóját, és fogta és elvette tőle, mire a srác hozzávágott a tanárhoz egy ceruzát, erre a tanár fogta és kidobta a harmadikról a srác telefonját az ablakon. :)
Kár hogy az ablak csukva volt! XD
Ez pont ma történt:
Matekon előttem ült egy gyerek akit Márknak hívnak. Na szóval óra közepén elkezdte szétszerelni a széket amin ült, mondja neki a tanár h:
-Márk, miért szereled a széket? Nemfog szétesni.
Én pedig odamontam, hogy:
-De tanárúr, most szereli szét..
Réka mellettem úgy eljezdett röhögni majdnem megfulladt. :D
Matekon:
Réka mellettem ült, most mindketten figyeltünk meg minden aztán odamondja nekem óra közepén, hogy "Tegnap a Bodza nekiugrott a pinceajtónak" (Bodza a kutyája neve) na én ezen úgy elkezdtem hangosan szakadni mint az állat, hih, hogy fuuu XD
Következő:
Kint voltunk az udvaron szünetben, már megyünk be visszafelé a suli ajtaján aztán a Réka megbotlott az ajtóba és az ajtó melletti tartálynak vagy valami fából készült izénak nekiesett.. Annyira röhögtünk ott egyszerre tízen és persze a Réka is röhögött XD
Egyszer rajzórán az egyik gyerek egy Napot rajzolt és azt mondta:
Nézze ingrid néni itt süt a nap
Barinőm meg elkezdte mondani mellettem hülyeségből hogy egyszer fel ment a fára és ott volt egy büdös hangya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!