Vicces történetek veletek vagyolyanok amik nem veletek történtek meg hanem hallottatok róla?
Nálam olyan volt h megkaptam tesóm telóját és azon a Subway Surf-el játszottam .
Közben írtak neki messengeren és kérdezte h kiírt .
Mondom neki h xy .
Erre ő megkérdezi h honnan veszem .
Mondom fekete volt a profilképe . ( roma lány írt neki h)
Ez így elmesélve lehet nem olyan vicces de akkor az volt :D
Juj Xd
Az elsőn nagyot nevettem viszont a másodikon már nem igazán de ott akkor biztos vicces volt. ( mármint nem nektek hanem akik látták )
Vannak meg ilyen történeted ? :D
XDD
Ez is töri órán játszódik .
Osztálytársam nem figyel órán , tanár felszólítja .
Gyerek nem tud mit mondani flegmán odamond valamit a tanárnak .
Azok ott ketten ( tanár és a diák ) elkezdték veszekedni .
Tanár végül úgy zárta le a vitát h azt mondta a gyereknek :
''Nem baj , nem te tehetsz róla , téged így neveltek"
Másik történetem is ehhez a sráchoz kapcsolódik .
Ennek a srácnak a keresztneve : Orbán
Egyik osztályfőnöki órán beszélgettünk ,h kinek milyenek a jegyei . (ez a gyerek akiről mesélték persze osztály első tanulásból)
Ehhez a gyerekhez értünk a névsorban .
Tanár meglátja a nevét a naplóban : Orbán xy
Tanár kiveszi a fejét a naplóból és hangosan mondja : Viktor
Nem is kell mondanom egész osztály röhögött xDD :D
Angolórán dobálták a radírt a fiúk, miközben a tanár(nő) írt a táblárá... Majd leült és mondta,hogy másoljuk le. A fiúk dobálták továb de a tanár észre se vette mivel kicsi volt.. , és ekkor oda dobták egy olyan fiúnak aki eddig nem is dobta (ő hamar felmérgesedik és a tánár elötti asztalnál ül) és mérgébe jól eldobta, de úgy, hogy a tanár asztálra esett és bele pattant onnan a tanárnő melltartójába aki elfordult ki vette majd mérgében az ablakon kidobta... , és csak az a fiú kapott beírást aki utoljára dobta...
Nem tudom,hogy itt mennyire jött át, de ott nagyon vicces volt és egész nap ezen röhögtunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!