Rettenetesen beégtem osztálykiránduláson, mit tegyek?
Sajnos beégtél.. Mondjuk elég paraszt volt osztálytársad.
Nem tudsz mit tenni, max leborotválni. Máskor ügyelj erre. Osztálytársadnak meg mondd meg nem volt szép dolog tőle.
Állj eléjük, és fennhangon: Fújj szemöldököd van meg szempillád??! Fúúúj de gusztustalan...!!!
na de ez túl intelligens megoldás, valószínűleg nem is értenék... Mondd, hogy igen nem borotválgatom a farkam minden nap, sőt, a körmöm sem lakkozom...!
Nem értem az embereket, nekem a szőrös jön be! Csigafiúk nem kellenek!! Egy igazi NŐ ;)
" Állj eléjük, és fennhangon: Fújj szemöldököd van meg szempillád??! Fúúúj de gusztustalan...!!!
na de ez túl intelligens megoldás, valószínűleg nem is értenék"
Én értem de ez nagyon szar, mégjobban beégetné magát. Hülye ötletek mellőzük.
Egyébként nem biztos, hogy azért fújjoltak, mert szőrös volt, hanem csak úgy "hivatalból".
Ha csupasz lett volna, szerinted elkezdtek volna epedni érted? Nyugi, akkor is ugyanúgy fújjoltak volna, mert ilyen helyzetben ez a lányok reakciója.
Egyébként tényleg égő a dolog, csak nem biztos, hogy azért, ami miatt te gondolod. Bár nem tudom, mapanság mi a divat a fiúknál, mert a mi időnkben ritka volt az a pasi, aki borotválta. Vagy már ilyen öreg vagyok? Oo
"Állj eléjük, és fennhangon: Fújj szemöldököd van meg szempillád??! Fúúúj de gusztustalan...!!! "
Ez de szar... És még te nevezed magadat intelligensnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!