Szerintetek osztálykiránduláson lehet kávézni?
Erdélybe megyünk, 6 napra, 2 kisebb faluba.
Szerintetek az 'ilyen helyeken' adnak legalább a reggelihez kávét? Vagy legalább lesz kávéfőző?
Középsulis vagyok amúgy, és nem, nem vagyok ennyi idősen kávéfüggő, csak alacsony a vérnyomásom, biztos,, hogy nem fogok sokat aludni, és mivel nem reggelizek sosem, ezért ha nem iszok reggel kávét, és sokáig nem eszek (gondolom ebéd lesz csak, tízórai nem), akkor baromira fájni fog a fejem..
Nálunk csak teát adtak termoszból, meg kakaót.. Pedig középiskolában már elfogadott lehetne a kávé
Szerintem gondoskodj magadnak a kávéról mert nem hiszem hogy készülnek vele, 6 napra talán megoldható az itthoni főzés, és beosztva nem nagy ügy
Főzzem le 6 napra előre? :OO Eláll az addig rendesen?
Amúgy szerintem is azért középsuliban már megkérdezhetnék, hogy ki kér..
Jó akkor viszek instant kávét, bár az a baj, hogy azt nem szeretem, bár a semminél jobb..
Ja ha a tanároknak lesz kávéfőzője, akkor azt én is használni fogom :DD Csak nem mondják azt, hogy nem szabad diákoknak használni, mivel ha ők is kávéznak akkor az elég álszentség lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!