13 éves vagyok és reggel inkább már kávézni szeretek mert már leszoktam a kakaóról és ez normális és lehet belőle valami bajom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 15:50
1/28 anonim válasza:
De ne feketén akard inni . Egy kis tejeskávétól semmi bajod nem lenne .
2/28 anonim válasza:
Hát mert ez olyan felnőttes. Tudod attól se több, se idősebb nem leszel, ha ideje korán kezdesz bele valamibe.
Szerintem legalább középiskoláig jó az a kakaó, vagy a koffeinmentes kávé. Ne szoktasd hozzá a szervezetedet már most.
Persze egy tejeskávétól nem lesz bajod, de teljesen felesleges.
3/28 anonim válasza:
Én nem engedném a 13 éves gyerekemnek, hogy kávézzon. Majd esetleg egyetemista korában.
Feltalálták a teát. Ezerféle van, sokkal egészségesebb, mint a kávé.
4/28 robinson1 válasza:
A kávé egezsegtelen. 13 evesen ilyet ne igyal ez feldob kb d.u. ig aztan megint gyenge vagy es nezz utana a neten h miket tud csinalni hosszutavon
5/28 anonim válasza:
Én meg 40 vagyok és imádom a kakaót.
6/28 anonim válasza:
Ne csináljátok már ... :D Egyetemista korától kávézzon ??? -.- Ez a kávézás dolog is olyan ,amit úgysem tudtok korlátozni . Édesanyám egészségügyi dolgozó és ő is megengedte .hogy olykor tejeskávét igyak .Simán lefőzhet magának kávét mikor egyedül van otthon ,vagy ihat útközben ,ha még csak automatából is . Tévhit ,hogy a kávé egészségtelen. [link]
7/28 anonim válasza:
Én is ihattam olykor kávét sok tejjel 13-14 éves koromban . Tessék egészséges ,családos felnőtt vagyok . A túlzásba vitt kávézás és energiaital (!) ami egészségtelen .
8/28 anonim válasza:
ó igen! a kávé szeret téged! de tényleg ne a legerősebbet élvezd. meg ne sokat egy nap, mert mire 20 leszel és zh-t írnál és kéne a pörgés, 4 fog majd kelleni!
:(
9/28 anonim válasza:
De még mennyire nem lehet korlátozni .. Ahová a lányom jár általános iskolába ,van az aulában kávé/tea automata . Ne gondoljátok ,hogy a felsős lánykák forró teával melegítik fel magukat mikor beérnek egy hideg téli reggelen a suliba ... Kávé tejjel ,cappuccino ... kinek mi ..
10/28 anonim válasza:
És más ital nincs szerinted? Mondjuk víz. Mi a bajod a vízzel? :D
A kávé meg tökmindegy mikor iszod, egészségtelen drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!