Reggel feláll a cerkám persze tudom hogy ez normális de van hogy még egész sokáig még a suliban is. Ez normális?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 20:26
1/8 anonim válasza:
lány vagyok de nem hiszem vagyis még nem láttam álló cerkás embert a buszon pedig azt könnyű kiszúrni..amugy meg rohadt piszkos lehet a fantáziád :D
2/8 anonim válasza:
Igen. Serdülőkorban gyakran előfordul. Teljesen normális.
3/8 anonim válasza:
S akkor amikor reggel kivered, az nem segít a dolgon? :D
Amúgy igen, normális persze.
4/8 anonim válasza:
Bocs,1 es,ha te még nem láttál az nem bízonyit semmit.
Az viszont igen,hogy fogalmad sincs a fiuk dolgairól,mellesleg ez még normálisnak is mondható .
Ez csak számodra piszkos fantázia .Remélem ilyenkor nem rád gondolnak .
5/8 anonim válasza:
#4 igazad van, 1-es vagyok én a buszost a környezetemre értettem, nem tudtam hogy ez a normális köszi a tájékoztatást!:)
6/8 anonim válasza:
van amikor melóban is spontán erekcióm van.nem a legjobb egy pékségben fehér ruhában :D
7/8 anonim válasza:
sportolj - hajnalban menj úszni. Munka után pedig fuss 3 - 4 km. Eyg hét után nem lesz ilyen problémád!
AM
8/8 Alexphoto válasza:
Nem csak kamasz korban természetes, jóval később is előfordul. Elég , ha az ember kicsit fantáziál.
A szex egyébként nem piszkos, csak ha jól csinálják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!