Ez így normális ha feláll nem megy magától hátra a bőr?
A péniszem mérete ernyedten 3cm körül van (de változó) mereven pedig 12-13cm. Amikor feláll nem jön le magától a bőr a makkról, csak ha én hátrahúzom. Nem fáj, de érzem hogy ez szoros. 15/f Lehet még valahogy megoldani hogyha feláll "magától" hátramenjen vagy csak műtét? :S
Illetve egy férfinak meddig (életkor) nő a pénisze?
Egyetértek elsővel,nem kell ezen semmit műteni - nekem sem mindig jön hátra a bőr magától, de a lényeg az, hogy kézzel hátra bírod nem?
Az, hogy meddig nőhet, és embertől is függ, van, akinek már 14 évesen eléri a rendes méretet, van, akinek meg később, vagy éppen előbb - tehát ne aggódj :)
Ha meg nem is nő tovább, ez a méret is jó amúg, nem kell 18 centisnek lennie... :)
Senkinek nem megy hátra magától, Ha feláll anélkül hogy hozzáérnél, max a makkod feléig megy hátra, a többit a kezeddel kell hátrahúzni, ami kéjes érzéssel tölt el. Nekem sem megy hátra teljesen merevedéskor, de kézzel teljesen le tudom húzni a bőrt, úgy hogy nem is látszik a fityma, ezt egy lány mutatta meg nekem 25 éves koromban. :-) A péniszed kb. 16-17 éves korodig nő ill vastagodik.
a 12-13 nem rossz azzal már egy nőt ki tudsz elégíteni bőven, a túl nagy sem jó hidd el, az enyém 18 hosszú és 5,5 átmérőjű, ami már feszít sok lányt. a hossza meg általában hátrány amikor meg kell állnod, mert töfködöd a méhszájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!