Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rettenetesen beégtem osztályki...

Rettenetesen beégtem osztálykiránduláson, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már iszogatott kicsit az osztály és egy baromállat lerántotta a gatyámat és egy csomó lány látta a péniszemet. De a legnagyobb probléma az volt hogy már 1 éve nem borotváltam szóval nagyon szőrös volt és mjndenki elkezdett röhögni meg fújjolni. A lányok szóba se állnak velem undorodnak.. mit tegyek hogy visszaszerezzem a tiszteletet?

2014. ápr. 27. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

""Állj eléjük, és fennhangon: Fújj szemöldököd van meg szempillád??! Fúúúj de gusztustalan...!!! "

Én értem hogy mire akarsz ezzel kilyukadni, de ez mondat ciki, nem az hogyha lehúzzák valakinek a gatyáját. Még szerencse hogy nem neked húzták le, mert duplán égtél volna.

2014. ápr. 27. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

hány évesek vagytok? én többnapos kirándulások előtt mindig le szoktam borotválni. de ha csak egy napos volt a kirándulás, akkor lehet nekem se lett volna csupasz, bár én általában hetente leborotválom, csak télen szoktam ritkábban.

Szerintem egy idő után már csak egy vicces emlék lesz az osztálytársaidnak és később te is túlesel ezen a dolgon. Másrészt a tanárodnak is fel kellene emelnie a szavát a történtek ellen, esetleg írásbeli figyelmeztetést adnia annak, aki lehúzta a nadrágodat, mivel ezzel a tettével az emberi erkölcsi normákat súlyosan megsértette.

2014. ápr. 27. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Nincs is annál jobb, mint elmondani, hogy iszogatás közben lerántották a nadrágod. Az alkoholizálást keményebben büntetik, mint a nadrághúzogatást.

2014. ápr. 28. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Húzd le te is,annak aki lehúzta a tiedet.Így mindketten égtek,és párban jobb égni mint egyedül.:D Egyébként helyben kellett volna intézkedni,nem 2 nappal utána.Vagy leb.z.zhattad volna helyben,és nem csak te égsz.
2014. ápr. 28. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
#13 nem feltétlenül kell megmondani, hogy iszogatás közben történt a dolog... józanul is le lehet rántani más nadrágját, viszont a szégyenérzet akkor is megmarad...
2014. ápr. 29. 00:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ezért kell övet hordani.
2014. máj. 1. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!