Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki? 21 évesen félek a...

Ciki? 21 évesen félek a villámlástól stb,

Figyelt kérdés
Rendesen halalfelelmem van akkor. Arra gondolok h meghalok.. totál leblokkolok... csak ülök olyankor s várom h elmúljon .. más is van így? Hogyan küzdjem le a félelmemet?
2017. júl. 12. 23:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Én nem félek ilyenektől.
2017. júl. 12. 23:22
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nagymamám 86 évesen is fél a villámlástól. Még kislány volt, amikor a közelükben belecsapott a villám egy szénaboglyába, ami kigyulladt. Rossz emlékek...
2017. júl. 12. 23:26
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Gondolj arra,hogy nem eshet bajod,hiszen bent a házban védve vagy tőle.Ráadásul ez egy természetes dolog,ugyanúgy,mint az,hogy esik az esö,vagy felhős az ég.Szóval nem kell tőle félni!:)
2017. júl. 12. 23:29
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
könnyű azt mondani :D az elmúlt héten is olyan zivatar volt meg villámok + szél ...
2017. júl. 12. 23:36
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem ciki, mert a félelem nem kor függő. Ha nem befolyásolja az életedet, akkor ne törődj vele, de ha súlyos a dolog, akkor célszerű lenne segítséget kérni egy pszichológustól. Nincs olyan ember, aki semmitől sem fél, csak nem mindegy, hogy ki mitől. Én 42 éves létemre halálosan rettegek a fogászattól, de simán elmegyek sétálni a viharban, mert attól meg nem.
2017. júl. 12. 23:39
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, hogy ilyenkor egy mezőn állsz, vagy bent a szobában kuksolsz.
2017. júl. 12. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem felek, gyerekként se féltem, ragadtam már mező közepén nyári zivatarban, élveztem végülis.
2017. júl. 12. 23:58
 8/15 anonim ***** válasza:
16%

Minden normális ember fél a villámlástól.

Ami abban merül ki, hogy megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

Azaz zárt helyre bemegy, ahol lehetőleg van villámhárító is felszerelve. Az ablakokat becsukja, az autó ablakait felhúzza. Az elektromos készülékeket kikapcsolja és kihúzza.

Ha "lefagysz", az nem a "biztonságos" reakció.

2017. júl. 13. 00:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban én is féltem, azóta meg emgkedveltem, ha van hely ahonnan biztosnágosan emg elhet figyelni akkor szép látványosság a villámlás.
2017. júl. 13. 00:42
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
#3 mint a földrengés, tornádó, hurrikán, vulkán, stb..? Megnyugodtam.
2017. júl. 13. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!