Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek késő már 25...

Szerintetek késő már 25 évesen elkezdeni egyetemen egy építészeti szakot?

Figyelt kérdés
Pontosabban tájépítészetire jelentkzenék. Eddig sajnos nem volt lehetőségem tovább tanulni, minden vágyam ez a szakma, és most vagyok olyan helyzetben, hogy belevágjak. Mit gondoltok?
2017. júl. 6. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy.
2017. júl. 6. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy késő. Még simán csinálhatod nappalin is. Van egy csomo 30as csoporttársam (környezetmérnök). Ha most lett lehetőséged akkor vágj bele! Nem fogod megbánni. :)
2017. júl. 6. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mondjuk ha 25 évesen belevágnék bármibe is, az nem egy nem túl jól fizetést nyújtó építész szak lenne az. Tájépítész még a gyéren fizető építész vonalon belül is kb a legrosszabb vàlasztás.
2017. júl. 9. 09:35
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 megindokolnád, hogy miért gondolod így?
2017. júl. 9. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert így van. Hagyományos mérnök szakokon belül az építészek illetve építőmérnökök fizetése enyhén szólva is le van maradva. Ez van, az építőipar ennyire ad itthon versenyképes fizetést.
2017. júl. 9. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
De én inkább külföldön helyezkednék el.
2017. júl. 10. 05:14
 7/7 anonim válasza:
nem késő csak bírd az éjszakázást mert előfordul hogy leadáskor 2-3 napokat nem alszol :D
2017. júl. 13. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!