Milyen sztorikat ismersz, amiben a visszahúzódó, állandóan csúfolt, gúnyolt iskolás diák, vagy a mindig hülyére vett, csendes kolléga megelégeli, amit tesznek vele és ámokfutásba kezd az iskolában, vagy a munkahelyén?
Aki ismer ilyen megtörtént eseteket (sok van), légyszi linkelje be ide nekem, vagy meséljen róla. :)
Szeretnék minél többet összegyűjteni, de nem csak a google találok érdekelnek, hanem hogy Nektek melyik ilyen esemény maradt meg a legjobban az emlékezetetekben, amikről eddig hallottatok.
Van valami film ami erről szól, olyasmi, hogy van két srác, folyton basztatják őket, le is kell szopniuk egymást a parton, aztán a végén lövöldöznek az iskolában 🤔
A címét már nem tudom mert kb 2 éve láttam az egyik órán, de hátha valakinek így beugrik :)
Ez híres eset, de csak visszavág:
Én csendes srác voltam általánosban, falurolköltöztünk be a nagyvárosba, 7.osztályban egy srác ceruzával szurkált. Megkértem,hogy ne tegye mert borzalmasan csikis vagyok. Szünetben ismét elkezdte ezt megelégelve a nyakánál fogva 4 padot felborítva elvittem a táblához és akkorát odaütöttem a táblának.hogy picit behorpadt. Ezután sosem piszkáltak.
Munkahelyen mindig tudtam viselkedni, a könyvelő nénit ijjesztettem meg úgy,hogy tejesdobozba acetilént engedtem és az iroda mellett felrobbantottuk,hát nagyobbat szolt a tervezettnél, senki sem sérült meg,csak kirohant az öregasszony. Szerencsére sosem tudták meg,hogy mi szórakoztunk 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!