Meddig marad meg a nyári barnaság körübelül? Hány hétig? Mert nagyon szépen lebarnultam, és nem szeretnék kifakulni. Hogyan kerüljem el a kifakulást?
Figyelt kérdés
#barnaság #meddig marad
2021. aug. 27. 13:13
11/15 anonim válasza:
Csak olyan formaban lathato sokaig, ahogy nem akarod. Pl nekem a karoram es a szandalom pantjainak kontrasztja a feher boromhoz kepest kovetkezo nyarig, de a barnasag fokozatosan elmulik.
12/15 anonim válasza:
31 éves vagyok. F..ngod sincs, hogy milyen az életvitelem, úgyhogy ne kergess tévképzeteket, hogy nem foglalkozom magammal.
Egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatok, heti szinten 8 km-t futok (kivétel, mikor voltak ezek a nyári 30-35 fokos kánikulák), nyáron mikor úszni mentem 2 km-t úsztam, ásványi anyag és vitamin bevitelre nagyon odafigyelek. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem kávézom..stb..
Nyugi, ismerem a kollagént is. A húslevest is imádom. :) És foglalkozom ezzel is.
13/15 anonim válasza:
Bocsi, de én sem javasolnám a barnaságot. Sem barnítóval, napozással meg szoláriummal pedig végképp nem. Amennyi haszna van, sajnos ahhoz képest sokkal több kárt okoz. :/
14/15 anonim válasza:
Engedd el. Mashol barnito kremet hasznalnak vagy inkabb szalonban valami befujast, de szolariumba nem jarnak, nem is tudom, van-e. Meg telen nyaralnak.
15/15 anonim válasza:
El kell menni telen egzotikus nyaralasra es ujra barna leszel :)
Szoliba ne menj semmikepp
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!