Meddig marad meg a nyári barnaság körübelül? Hány hétig? Mert nagyon szépen lebarnultam, és nem szeretnék kifakulni. Hogyan kerüljem el a kifakulást?
Ugye tudod, hogy a barnaság a bőr sugárzásra adott gyulladásos reakciója? Nem egészséges és a gyors sejtelhalás miatt ráncosodáshoz, bőrrákhoz vezethet.
Használj inkább barnító krémeket. Sokan fogják a szolit javasolni, de kerüld el messziről, ha egészséges és fiatal bőrt szeretnél.
#4 Attól, hogy van egy csomó, ami egy kalap szar, egy jobb összetételű önbarnító sokkal jobb, mint az UV-A sugárzásnak kitenni magad.
De felőlem mindenki úgy szottyad meg, ahogy akar, én csak örülök, hogy a magatokfajták miatt tartanak lassan 10 évvel fiatalabbnak a koromnál. :D
Jaj, drágaság, rólam se mondják meg, hogy hány éves vagyok. Úgyhogy kérlek, ne szállj el magadtól. Sőt, mivel fehér bőrű vagyok, nagyon odafigyelek a bőrömre.
Juj, remélem most az egódat nem tettem tönkre. :D
Szerintem egy hónapon belül biztos, hogy elmúlik, vagy alig marad belőle valami. Októberben már senki nem barna.
A barnaság elmúlását, vagyis a bőröd megújulását ugyanúgy nem tudod akadályozni, mint a hajad vagy a körmöd növekedését. Nem is lenne érdemes, ez az egészséges működésük.
Inkább próbáld azt nézni, hogy a fehérebb bőr is lehet előnyös és szép, illetve ilyenkor más árnyalatok állnak jól, variálhatsz kicsit az öltözködéseden és a sminkeden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!