Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolkodnak úgy az...

Miért gondolkodnak úgy az emberek, hogyha lány/nő vagy, akkor úgysem maradsz egyedül?

Figyelt kérdés
Pl könnyebben szóba állnak a nőkkel, barátkoznak velük stb. Mire alapozzák ezt?

2021. aug. 22. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Tök egyértelmű: ha nem hárpia a nő, akkor mindenkivel összejön bármelyik nő, hisz úgyis a nő választ.

És valószínűleg egy perverzebb, vagy bevállalósabb egyén még egy hárpiát is elfogadna, csak legyen nő mellette-alatta-fölötte.

2021. aug. 22. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Én azért gondolom ezt mert egy nőnek szerintem 2-3 szor többen udvarolnak. Meg a nők nyitottabbak, könnyen össze vekszenek bárkivel.
2021. aug. 22. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
En azt hittem, alapesetben egy nohoz egy darab ferfi is jar ilyenkor, es akkor o sem maradt egyedul. Vagy nincs erzekem a matematikahoz?
2021. aug. 22. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Mert a nők felé jobban elvárás, hogy legyen családja, gyereke, a férfiak felé nincs ezen a téren akkora nyomás.
2021. aug. 22. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
:D 3-as...
2021. aug. 22. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Azok hangoztatják ezt, akik szemében a nő csak egy két lábon járó p'na.
2021. aug. 22. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Negyven elmúltam már rég, van egyedülálló nő ismerősöm, én is az vagyok. Szóval ez így nem igaz.
2021. aug. 22. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!