Titeket is zavar, ha a társaságotokban folyamatosan csak a telefont nyomkodják? 24/L
Figyelt kérdés
A kolléganőim, akiket a barátnőimnek hittem, állandóan csak telefonoznak mikor nincs munka. Vendéglátásban dolgozok. Mindegyik mondja, hogy milyen jó, hogy mindig mellettük állok, megbízhatnak bennem, ilyen jó barátnőjük van, mint én, mégis mikor nincs vendég, rögtön veszik a kezükbe a telefont. Sőt, van hogy kiszolgálás közepette ott hagynak, és kimennek telefonálni. Próbálnék beszélgetni is velük, de rám se néznek, mert belemélyülnek az okoseszközükbe.2021. aug. 14. 23:41
21/22 anonim válasza:
Engem is zavar, abban az esetben, ha nem adtam rá okot. Ha pl. az lenne a szitu, hogy órákig pofáznék egy számára érdektelen témában, akkor elfogadnám, hogy közben telefonozik.
22/22 anonim válasza:
Ahhoz, hogy mentőt hívjon valaki, nem távolság kifáradni az étkező helységből, ellenben egyre több a gyökér, aki videohívással untatja a többi vendéget és a diszkrécióra törekvés legkisebb jelét sem mutatva, szerepelve sikoltozik, amire senki nem kíváncsi rajta kívül! Lehet kimenni szerepelni a helységből, - nem azért jár az emberek többsége ilyen helyre, hogy néhány feltűnési viszketeg, egoista barom f@szságait kelljen hallgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!