Titeket is zavar, ha a társaságotokban folyamatosan csak a telefont nyomkodják? 24/L
Figyelt kérdés
A kolléganőim, akiket a barátnőimnek hittem, állandóan csak telefonoznak mikor nincs munka. Vendéglátásban dolgozok. Mindegyik mondja, hogy milyen jó, hogy mindig mellettük állok, megbízhatnak bennem, ilyen jó barátnőjük van, mint én, mégis mikor nincs vendég, rögtön veszik a kezükbe a telefont. Sőt, van hogy kiszolgálás közepette ott hagynak, és kimennek telefonálni. Próbálnék beszélgetni is velük, de rám se néznek, mert belemélyülnek az okoseszközükbe.2021. aug. 14. 23:41
1/22 anonim válasza:
Régen zavart de már teljesen hozzászoktam.
2/22 anonim válasza:
Le kell kapcsolni az üzemeltető él a routert és nem lesz bet
3/22 anonim válasza:
Kezdj el valami érdekesről beszélni? Ha ez nem válik be, akkor hagyd a csudába őket. Keress olyat, aki nem nyomkodja.
4/22 anonim válasza:
Kényszerbetegség. Ha nem a telefont basztatná, akkor piálna, drogozna, cigizne.
5/22 anonim válasza:
Függők, kezükhöz nőtt, de ma már kb mindenki ilyen. Engem is zavar amúgy.
6/22 anonim válasza:
Kicsit idegesítő. Elég szar olyannal beszélgetni, aki totál nem figyel.
7/22 anonim válasza:
Engem is zavar,sajnos vannak akik már függők lettek de ezt ő nyilván nem minden esetben érzékelik.
23F
8/22 anonim válasza:
Engem is zavar, de az is, ha mondjuk olvasok (könyvet), és közben beszélnek hozzám.
10/22 anonim válasza:
Nagyon irritáló, igen, az emberek észre sem veszik, hogy mi van a környezetükben, és hogy ott kellene élni. Nekem a legkellemetlenebb az volt, amikor egyszer találkoztam egy lánnyal, és még akkor is elővette a telefonját, és valószínűleg másoknak válaszolt, amikor hozzá beszéltem, legszívesebben azonnal felálltam volna és otthagytam volna.
Egyre rosszabb a modern világ... Én amit már egy jó ideje szintén nem értek, hogy mi a jó ebben a TikTok platformban is, arról mit gondolsz?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!