Titeket is zavar, ha a társaságotokban folyamatosan csak a
telefont nyomkodják? 24/L
Figyelt kérdés
A kolléganőim, akiket a barátnőimnek hittem, állandóan csak telefonoznak mikor nincs munka. Vendéglátásban dolgozok. Mindegyik mondja, hogy milyen jó, hogy mindig mellettük állok, megbízhatnak bennem, ilyen jó barátnőjük van, mint én, mégis mikor nincs vendég, rögtön veszik a kezükbe a telefont. Sőt, van hogy kiszolgálás közepette ott hagynak, és kimennek telefonálni. Próbálnék beszélgetni is velük, de rám se néznek, mert belemélyülnek az okoseszközükbe.
Nem zavar. Én is csak akkor nyomkodom a telefonom, amikor unatkozok. Ergó, ha valaki van körülöttem, és nyomkodom, az azt jelenti, hogy rohadt unalmas a társasága. Gondolom, fordítva is így van, ha valaki inkább telefonozik, mint velem beszélgessen, akkor nem vagyok neki szimpatikus. Ezzel nincsen semmi gond, keresek mást, akinek szimpi vagyok. Ajánlom, tedd te is ezt!
2021. aug. 15. 07:46
12/22 anonim válasza:
Amennyiben van választásom, következetesen kerülöm az olyan husángokat, akik társaságban sem bírják leküzdeni a függőségüket. Ott van a kezükben a barátjuk/barátnőjük, éljenek vele akkor is, amikor élettapasztalatok kerülnek előtérbe.
2021. aug. 15. 11:00
13/22 anonim válasza:
Nem érdekel, ha lepontoztok ezért a véleményemért: pontosan a magukról megfeledkező, neveletlen emberek miatt húznám meg azt - pl. étterem tulajdonosként, - hogy olyan helyen építeném fel az éttermet, ahol nincs térerő vagy leárnyékoltatnám azt a termet, ahol fizikálisan a fogyasztás folyik. Olyan embernek felesleges (pl.) étterembe, - társaságba - járnia, amelyik annyiba nem veszi a társaság tagjait, hogy teljes figyelmet tudjon számukra biztosítani. Egy étkezés nagyjából másfél óra, - ha egy nagyobb társaság végig eszik türelmesen mindent, amit szeretne, ill. meg tud fizetni, - aki ennyit nem bír ki, az kerülje az éttermeket és egyéb olyan helyeket, amelyek a szabadidő társas eltöltéséről szólnak!
Volt eset, hogy egy egri szálloda étkezdéjében egymással szemben, telefonját nyomkodva várta a ételt egy "szerelmes pár". Szerintem teljesen felesleges ezért elutazni az ország egy távoli pontjára - kemény pénzekért!
2021. aug. 15. 11:08
14/22 anonim válasza:
Én egyetértek a 13-assal. Walesben voltam egyszer egy olyan pubban, ahol ki volt írva, hogy "Telefon, tablet, laptop használata tilos, könyvet olvasni, beszélgetni szabad. Nincs wifi, de van jó sörünk."
2021. aug. 15. 12:04
15/22 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek a 13-assal. Ide is jönnek szerelmespárok, de amint leülnek egymással szembe, rögtön előveszik a telefont. Ha egy csapat fiatal jön (baráti társaság), mind a telefonját nyomkodja.
2021. aug. 15. 15:18
16/22 anonim válasza:
13#+: Nem bűn, hogy az ember használja a tárgyat, ami megadatott neki, de a hol, a mikor és a hogyan, igenis fontos részlet, - mert észre sem veszi sok ember, hogy saját maga teszi a viselkedésével felületessé a kapcsolatait, aztán már csak azon bánkódik a fejét vakarászva, hogy nincs egy igazi barátja. Nincs, mert maga is felületesen kezeli a többségében felületes embereket.
2021. aug. 15. 17:27
17/22 anonim válasza:
16os. De akkor meg ha baj van, nem tudnak telefonálni.
2021. aug. 15. 20:15
18/22 anonim válasza:
13asnak akart menni
2021. aug. 15. 20:16
19/22 anonim válasza:
A bajt megérzed, meghallod! Ha a kapucsengőt meghallom, mikor másnál szól, akkor meg fogom hallani vélhetően azt is, ha baj van. Különbséget tudok tenni erőszakosan kelletlenkedő emberek és egy veszélyhelyzet között!
2021. aug. 15. 20:29
20/22 anonim válasza:
Egy mentőt azért már csak lehessen hívni egy jobb étteremből, ha valaki rosszul van!
Majd mindenki arról az egy kib.szott vonalasról fog telefonálni, amit az étterem biztosít..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!