Hány évesen kaptál bankkártyát először a szüleidtől? Az normális szerintetek, hogy 16, lassan 17 évesen nekem már van bankkártyám, és fizethetek is vele?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 12:00
11/18 anonim válasza:
Én akkor kaptam amikor egyetemre mentem, 18 évesen. Nekem addig nem volt rá szükségem.
12/18 anonim válasza:
Nem kaptam, én nyitottam, amikor dolgozni kezdtem.
13/18 anonim válasza:
15 évesen, középiskola első évében.
14/18 anonim válasza:
A lányom 17 éves és a múlt héten nyitottam neki bankszámlát. Erre utalom a havi zsebpénzét amit ő oszt be saját magának. Én nagyon jó dolognak tartom a bankszámlát és a bankkártyát.
15/18 anonim válasza:
Teljesen normális, én 15 évesen kaptam, arra utalták az ösztöndíjat.
16/18 anonim válasza:
#15, meg szabad kérdeznem mit tanultál\milyen középiskolaba jártál, ahol már első 4 évben ösztöndíj járt?
Érdekel, kíváncsi vagyok.
17/18 anonim válasza:
Mechatronikai technikus, de lehet pályázni abban a városban is ösztöndíjra ahol van az iskolám, meg abban a városban is ahol élek :)
18/18 anonim válasza:
Köszönöm a gyors választ :)
De első négy évben még nem tanultál szakmát, nem?
Úgy értem szakmai tárgyak vannak, ezt értem. De magát a szakmát csak ötödéven (13. évfolyamban) tanultad, nem? Hogyhogy már 9. osztálytól lehetett pályázni, nem pedig csak 13-tól?
Nem értek hozzá, de okosabb szeretnék lenni ezzel is.
És bocs az offért, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!