Jó ötlet behívnom magamhoz a futárt szerintetek vagy hülyét csinálnék magamból ezzel?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát, és küldték az emailt, hogy a futár ma hozza 12:00 és 13:00 között. Már rendeltem sokszor erről az oldalról, és mindig egy jóképű nagyon fiatal futár hozta a csomagomat. Nagyon helyes és arra gondoltam hogy behívnám a házamba. Anyuék most nincsenek itthon úgysem, szóval miért ne?2021. júl. 7. 10:37
51/69 anonim válasza:
Na ácsi, hány éves a kérdező és mennyi a pasi? Tudja valaki🤨
52/69 anonim válasza:
Ezt a csajt max 18ra tippelem, 17 lehet
A pasi meg 24-25-26 ?
De ezek csak tippek:D
53/69 anonim válasza:
Miért lényeg a kor? A futárok amúgy fiatalok szoktak lenni, nem egy nyugger állás..
55/69 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most írok..
Képzeljétek felhívott tegnap este, mikor már majdnem aludtam, és elmondta hogy aranyos vagyok és lenne-e kedvem találkozni vele, valamit meginni, vagy ilyenek. Természetesen igent mondtam, és megadtam neki több elérhetőségemet is, azóta beszélgetünk sokat és persze majd találkozni is fogunk, szóval most nagyon boldog vagyok 🥰
2021. júl. 8. 16:51
56/69 anonim válasza:
Ez nem semmi.
Még a végén kiderül, hogy jól csinálod.
Ma nekem az ételfutár csak úgy a kezembeb*szta a kaját, pedig borravalót is kapott. 🤣😏
57/69 anonim válasza:
"Nesze fordulj fel kb ilyen fejet vágott." Velem nem kell jópofizni, de ennyi emberség mindenkinek jár.
60/69 anonim válasza:
Nem semmi vagy, eszem áll meg! Minden jót nektek!✨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!