Jó ötlet behívnom magamhoz a futárt szerintetek vagy hülyét csinálnék magamból ezzel?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát, és küldték az emailt, hogy a futár ma hozza 12:00 és 13:00 között. Már rendeltem sokszor erről az oldalról, és mindig egy jóképű nagyon fiatal futár hozta a csomagomat. Nagyon helyes és arra gondoltam hogy behívnám a házamba. Anyuék most nincsenek itthon úgysem, szóval miért ne?2021. júl. 7. 10:37
41/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm🥰
2021. júl. 7. 13:05
42/69 anonim válasza:
Akkor a limonádés qrva miatt nem ér ide időben a futár.
43/69 anonim válasza:
42 Jajj már, biztos nem időzött sokat nála😁
44/69 anonim válasza:
Nem is volt ma nálam, holnap jön, akkor hozza a kutyakaját. :D
46/69 anonim válasza:
Trollkerdes. De a futaroknak minden hatvan masodperc szamit. Fiu vagy, kislanyok lamurrol almodoznak, nem egy otperces blowjobrol.
47/69 anonim válasza:
#37 Kérdező, könyörgöm majd számolj be, hogy keresett-e, istenem ez annyira cuki!😍 Szorítok nektek!✨
49/69 anonim válasza:
nem nagyon szokott érdekelni az ilyen de kíváncsi vagyok rá :D várjuk a fejleményt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!