3d weblapot csinálnék, egy stadion belsejéből nézve körbe. Kb a középpontban állva. Amit leszedtem progit fotósorozatot kér hozzá de sehol nem találok a neten. Ötlet?
xD Előbb lehet hogy a képeket kellett volna beszerezni, nem? :)
Ahogy Hofi mondta: "Ha nincs malac, akkor csinálni kell. Na emberek, ki vállalja?"
Odamész és lefotózod állványról aztán meglesz a sorozat :)
Ha profi eredény kell, akkor lemodellezed az épületet egy 3d látványtervező szoftverrel pl 3DS max alkalmazással. A scene-t kirendereled panorámaként és egy panoráma makerrel elkészíted a 3d panorámát. Azután azt beilleszted a weblapodba.
Én azt a 3d panorámát így készítettem.
Egyébként egy ilyet elkészíteni nem kis munka, ráadásul nagy szaktudást igényel.
Nem kommentálom az első kettőt...
Harmadik köszi...Van tudásom,PTI.-sként de ez nem az a szakág ami eddig érdekelt...Most bújok bele...
Pedig az első két válaszoló is jó választ adott ám!
Ha nincs kép (márpedig panoráma nem valószínű, hogy lesz fent), akkor neked kell megcsinálni.
Vagy marad a modellezés, de ezzel ha nem vagy profi, akkor kevésbé lesz élethű a dolog.
A tálaláson a lényeg, ezt jól látod, ezért tettem két mosoly jelet is! ;)
Semmi rossz szándék nem volt a válaszomban, csak próbáltam kicsit a poénkodás elvét idevarázsolni, de látom nem esett jól. Ne haragudj!
Hali :)
" Pedig az első két válaszoló is jó választ adott ám!
Ha nincs kép (márpedig panoráma nem valószínű, hogy lesz fent), akkor neked kell megcsinálni.
Vagy marad a modellezés, de ezzel ha nem vagy profi, akkor kevésbé lesz élethű a dolog."
És ha nincs fotó akkor még profi létedre sem fog fejből menni (bocs ha tévedtem), a méretarányokról már nem is beszélve ...
Egy évben 5-6 épület és egyéb modellt készítek, de rengeteg fotó és méret kell hozzá hogy ne Móricka rajz legyen belőle.
Ha meg csak úgy akar valamit rajzolgatni akkor teljesen mindegy. a végén úgyis fog valamire hasonlítani.
Amúgy milyen progival próbálkozol kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!