Jó ötlet behívnom magamhoz a futárt szerintetek vagy hülyét csinálnék magamból ezzel?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát, és küldték az emailt, hogy a futár ma hozza 12:00 és 13:00 között. Már rendeltem sokszor erről az oldalról, és mindig egy jóképű nagyon fiatal futár hozta a csomagomat. Nagyon helyes és arra gondoltam hogy behívnám a házamba. Anyuék most nincsenek itthon úgysem, szóval miért ne?2021. júl. 7. 10:37
11/69 anonim válasza:
9, az nem lenyeg.
Elvarazsolja a lényével, amit csak a lakasban tud.
Eddig az utcan nem ment, mert a csávó nem hajtott ra, de majd megcsókolja o, es akkor megvilagosodik a csavo, hogy o elete szerelme
12/69 anonim válasza:
Egyszerűbb ha meztelenül nyitsz ajtót.
13/69 anonim válasza:
Azért ne mert neki kell vinnie a többi csomagot és ha nem viszi kirúgják az állásából. Azért ne
14/69 anonim válasza:
Dehogy csinálsz magadból hülyét. Bár itt nálunk úgy volt, hogy ugyanattól a futárcégtől nem találkoztam 2x ugyanazzal a futárral. De az más, ha te már tudod, hogy ő fogja hozni a ruhádat. Kínáld meg kávéval, és mutasd meg neki, hogy milyen csinosan áll az új ruha, amit megrendeltél. Fizethetsz is neki borravalót természetben😉 (Ne keseredj el, ha másik futárt küldenek)
15/69 anonim válasza:
Ha hezitál a futár, mondd neki hogy mondja meg a főnökének hogy azért késett, mert dugó volt. Ha meztelenül nyitnál ajtót és nagyon csinos vagy, én tuti megdugnálak.
Most jön a lepontozás, de annyit megért hogy leírjam. Számomra a legszebb szó a világon: dugni.
16/69 anonim válasza:
Meredek, az állását kockáztatná.
17/69 anonim válasza:
Dugás, öh vagyis dugó volt. A szomszédban meg majd néznek, hogy miért áll az a gls-es autó már fél órája annál a háznál😁
18/69 anonim válasza:
Nagy ügy. A szomszéd csak nézzen. Gúvadjon ki a szeme. Ha tombolnak a hormonok, nincs megállás.
19/69 anonim válasza:
Esetleg megemlíthetnéd neki, hogy amennyiben nincs különösebb oka hárítani, akkor szeretnéd megismerni a munkaidején kívül eső idősávban közelebbről. Azt meg már meg tudod szervezni, hogy ketten legyetek, - ha már ennyire nem bírsz a libidóddal.
20/69 anonim válasza:
hu, ezek a primitív lények, akiknek dugásból áll a világ, milyen okosnak hiszik magukat, vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!