Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jó ötlet behívnom magamhoz a...

Jó ötlet behívnom magamhoz a futárt szerintetek vagy hülyét csinálnék magamból ezzel?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy ruhát, és küldték az emailt, hogy a futár ma hozza 12:00 és 13:00 között. Már rendeltem sokszor erről az oldalról, és mindig egy jóképű nagyon fiatal futár hozta a csomagomat. Nagyon helyes és arra gondoltam hogy behívnám a házamba. Anyuék most nincsenek itthon úgysem, szóval miért ne?

2021. júl. 7. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
98%
És előtte akarsz átöltözni?
2021. júl. 7. 10:41
 2/69 anonim ***** válasza:
94%
Aztán? Letepered, vagy mi??? Futár. Munkaját végzi, siet a következő címre, nem ér rá csitrikre. Ha annyira be akarsz nala vágódni, akkor a borravalóval adj neki egy cetlit, hogy hívj fel... Aztán majd eldönti, hogy kukázza vagy se.
2021. júl. 7. 10:42
 3/69 anonim ***** válasza:
85%
Mindenképpen. A ruhát pedig próbáld fel előtte.
2021. júl. 7. 10:42
 4/69 anonim ***** válasza:
43%
Azert ha futar lennek, lenne 5-10 percem egy franciara.
2021. júl. 7. 10:44
 5/69 anonim ***** válasza:
94%
A munkájával játszik. Ha nagyon akarsz valamit, mondd neki, hívjon fel meló után.
2021. júl. 7. 10:48
 6/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rossz ötlet. Mit vársz mi lesz akkor? Meghivid kávézni es megadod a számodat? Ugyanezt az ajtóban is meg tudod tenni a kávét kivéve. Gondolom nem azt akarod hogy leteoerjen. A nagyobb baj ezzel hogy csak a saját szemszögéből nézed. Nézd az övéből.

Ha egy futár bemegy valakihez pláne egy lányhoz aki egyedül van otthon őt megvádolhatják bármivel és el is veszíthet az állását. Ha van egy kis esze akkor nem megy be.

Úgyhogy valóban az az egyszerűbb ha egy cetlit nyomsz a kezébe a számoddal. Ha akar majd felhív.

2021. júl. 7. 10:49
 7/69 anonim ***** válasza:
91%

Es aklor mi lenne??

Jol beegnel, ha nem akar semmit, aztan nem mernel tobb ruhat rendelni.

MI VAN manapság mar tenyleg, hogy ennyire ajtostul kell rontani a házba? Vilagvege lesz?

2021. júl. 7. 10:49
 8/69 anonim ***** válasza:
82%
#7-es, szaporodni es sokasodni kell, fogynak a magyarok!!!négy!!4!!
2021. júl. 7. 10:51
 9/69 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne,mert siet. Meg mi van ha van valakije? Vagy ha nem jössz be neki...
2021. júl. 7. 10:53
 10/69 anonim ***** válasza:
18%
Most miért kellett lepontozni a négyest. Mi bajotok a francia lányokkal? Rasszisták vagytok? ;P
2021. júl. 7. 10:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!