Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szociális szorongásban szenved...

Szociális szorongásban szenvedők! Milyen volt úgy belépni a boltokba hogy ismét látták teljesen az arcotokat? Vagy ti fogtok még maszkot hordani?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Elég rossz volt. Remélem szeptemberben újra kell majd maszkot hordani.
2021. júl. 4. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Ha visszaolvasod,amit írtál...olyankor nem érzed azt hogy nem helyén való ez így?

Mármint úgy nagy összességben.Ilyen dolgot remélsz,csak hogy elbújhass a maszk mögé.Ahelyett hogy mondjuk utat törjön magának a személyiséged,és felülkerekedj a betegségen!

Amúgy meg aki szociális fóbiával küzd,mióta társa ez a betegség ,azóta álarcot visel.Mert a fóbia uralja a személyiségét,és amit a külvilág felé mutat,az csak a betegség,egy álarc.A valódi énje csak nagyon ritkán mutatkozik meg.

Tudom hogy rohadt nehéz felülkerekedni a problémán,én is ezzel küzdök.De ez nem normális hogy csak azért remél valaki rosszabb világhelyzetet hogy elbújhasson a maszk mögé!

2021. júl. 4. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

„ azért tartom rossznak mert csúnya az arcom, és a maszk nekem ollyan volt mint egy álarc.“

Lehet, hogy inkább a problémán (önértékelés, saját magad elfogása) kellene dolgozni és nem safe space-t generálni. Nem rosszból mondom.

2021. júl. 4. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Ez a normális, nem az az idétlen rongydarab az arcokon.
2021. júl. 5. 09:01
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Fura,megkönnyebbülést adott a maszk,most ilyen dolgokat félretéve hogy egészséges-e hogy rajtunk rohad vagy nem

Meg járok egy szalonba haj kezelésekre és még nem látták az arcom,már előre szorongok milyen lesz odamenni nélküle :D

2021. júl. 6. 00:51
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Jobb volt maszkban
2021. júl. 29. 11:49
 17/17 anonim válasza:
61%

Nagyon rossz, úgy se ereztem magam komfortosan de most visszatért a maszkos idő előtti masszív szorongás. Buszon én továbbra is hordok maszkot

18L

2021. aug. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!