Szociális szorongásban szenvedők! Milyen volt úgy belépni a boltokba hogy ismét látták teljesen az arcotokat? Vagy ti fogtok még maszkot hordani?
Ha visszaolvasod,amit írtál...olyankor nem érzed azt hogy nem helyén való ez így?
Mármint úgy nagy összességben.Ilyen dolgot remélsz,csak hogy elbújhass a maszk mögé.Ahelyett hogy mondjuk utat törjön magának a személyiséged,és felülkerekedj a betegségen!
Amúgy meg aki szociális fóbiával küzd,mióta társa ez a betegség ,azóta álarcot visel.Mert a fóbia uralja a személyiségét,és amit a külvilág felé mutat,az csak a betegség,egy álarc.A valódi énje csak nagyon ritkán mutatkozik meg.
Tudom hogy rohadt nehéz felülkerekedni a problémán,én is ezzel küzdök.De ez nem normális hogy csak azért remél valaki rosszabb világhelyzetet hogy elbújhasson a maszk mögé!
„ azért tartom rossznak mert csúnya az arcom, és a maszk nekem ollyan volt mint egy álarc.“
Lehet, hogy inkább a problémán (önértékelés, saját magad elfogása) kellene dolgozni és nem safe space-t generálni. Nem rosszból mondom.
Fura,megkönnyebbülést adott a maszk,most ilyen dolgokat félretéve hogy egészséges-e hogy rajtunk rohad vagy nem
Meg járok egy szalonba haj kezelésekre és még nem látták az arcom,már előre szorongok milyen lesz odamenni nélküle :D
Nagyon rossz, úgy se ereztem magam komfortosan de most visszatért a maszkos idő előtti masszív szorongás. Buszon én továbbra is hordok maszkot
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!