Hipochondriában szenvedők! Mikor lettetek biztosak abban, hogy ez a bajnotok?
Sziasztok! Úgy érzem hipochondriában szenvedek, ami eléggé rányomja a bélyegét az életemre. Mikor egyedül vagyok egyből elkezdem figyelni a testem legkisebb rezdüléseit is. Sokáig az volt a "sláger", hogy agydaganatom van, volt nőgyógyászati problémám, volt leukémia, volt, hogy azt hittem agyvérzésem van, most állandóan attól félek, hogy vérrög van a fejemben. Állandóan attól félek, hogy valami maradandó sérülést szenvedek vagy meghalok. 16 éves lány vagyok. Kitűnő tanuló, sportolok.
Ha pl beütöm a fejem és koppan egy kicsit egyből rákeresek neten, és mindig oda lyukadok ki, hogy halál, agykárosodás, lebénulás stb.
De akármi tünetem van ezt csinálom. Orvoshoz nem sokat járok, amikor voltam is mindig minden rendben volt. Egyszerűen szorongok, nem szeretek egyedül lenni. Ha olvasok valaminek a tüneteiről már be is beszélem magamnak.
Kérem ha valaki volt már hasonló helyzetben írjon nekem! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!