Pánikbetegségben szenvedők, vagy anno szenvedetteket kérdeznék, Ti hogyan? (bővebben lent)
2 hónap alatt ki lehet lábalni a pánikbetegséget?
nagyon durván meggyötör. Volt, hogy suliban 140-es pulzussal küldtek haza emiatt, nem oldódott még meg, pedig életmódot váltottam, minden.
Egy időben nagyon sok rohamom volt. Néha napi 3-4 is.
Aztán idővel megszűntek. Később egy terápia visszahozta egy időre a rohamokat (ilyenkor felerősödhetnek a tünetek), és akkor rájöttem, hogy a pánik miről is szól: valami nagyon ki akar jönni! Valamit elnyomok, és felszínre próbál törni!
Nekem az utolsó rohamom nagyon komoly félelmeket "hozott ki", olyasmit, amit egész életemben próbáltam elnyomni magamban.
Érdemes tehát foglalkozni az okokkal, feltárni, szembenézni vele, feldolgozni (természetesen szakember segítségével, másképp nem megy), mert ez nem csak a pánikrohamok ellen segít, hanem az élet minden területén!
Egyébként pedig már le tudom állítani a rohamot... figyelni kell a légzésre. De hangsúlyozom, hogy az okok feltárása hoz csak tartós megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!