Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt eddigi legcikibb,...

Mi volt eddigi legcikibb, vagy legkínosabb sztori ami veled történt életedben?

Figyelt kérdés
Ami a leggázabb volt, vagy legjobban megmaradt benned.

2021. júl. 2. 14:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában hatodikban volt egy tanár. Engem nem tanított, de az udvaron reggelente ő vigyázott az évfolyamunkra (5-6 osztályra jobban mondva) és gyorsan megkedvelt, mert szófogadó, csendes gyerek voltam, 3 jó barátnővel és mindig el tudott velembeszélgetni, akár egyedül voltam, akár barátnőztem.

A nő kórházba került a szívével.

Hetedikes koromban jött vissza, talána hetedik osztály felénél járhattam. Pont a legjobb barátnőmmel sétáltam el a folyosón, amikor megláttam. A legjobb barátnőmmel hetedikben barátkoztam össze, ő nem tudta ki ez a nő. A tanárnő ott állt pár idősebb gyerekkel és odamentem köszönni neki.

Adott két puszit majd mindenki előtt megszólalt, hogy nem tudja, ki vagyok. Elmagyaráztam, mondta, hogy ja, igen, de látszott rajta, hogy még mindig nem tudja ki vagyok és a gyerekek is vámultak engem.

A legjobb barátnőm szétröhögte magát, én nagyon szégyenkeztem.

2021. júl. 12. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Kicsit OFF, de ha mar koldusok... nekem nehany koldus megmentette az eletemet. Tortent ugyanis hogy cukorbeteg lettemn, de meg nem tudtam rola. Ilyen 12-13as cukraim voltak mar, amikrol nem tudtam. De valahogy amikor ebbe az allapotba kerultem, nagyon gyakran megtortent hogy elkunyiztak tolem az edesseget, amit ettem volna pl. villamoson, vagy az utcan. Igy utolag oltari mak hogy azokat az edessegeket akkor nem ettem meg.

Legcikibb cimen biztos eszembe fog jutni meg mas is, mert rengeteg ciki sztorim van :) Most csak egy aprobb jut eszembe. Regen szerettem autostoppal maszkalni, namost volt egy ember aki felvett es elvitt egy helyre ahol felvett egy masik sofor, aki jobban akarta tudni hogy nekem hol lesz a jo es visszavitt a kiindulasi helyre! :D :D

2021. júl. 12. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!