Mi volt eddigi legcikibb, vagy legkínosabb sztori ami veled történt életedben?
Egy ruhaboltban próbáltam egy felsőt kb 14 évesen. Lesett a boltban egy vén buz1. Amikor a fülkében voltam rám nyitott. Telibe elhúzta a függönyt.
- " Óh bocsánat. "
Rögtön magam elé kaptam egy ruhát, ő csak ott állt és lesett.. nem hogy elindult volna. A mögötte állók is lestek, hogy mi történik. Mögöttem tükör, melltartóban ott álltam egy ruhával alig takarva magam elöl.
Hirtelen kiszaladt a számon:
-"húzzál már innen! Mocskos vén kecske! Pedofil állat!
Gyorsan elhúzta az ajtót meghökkent fejjel. Még annyit mondtam hogy dögöljél meg.
Ő visszaszólt még valamit, de már nem emlékszek. Talán hogy azt hitte üres volt a fülke.
Azóta nem próbálok egyedül. Ha megyek valakivel vásárolni, megkérem hogy maradjon a próbafülke előtt.
Olyan hétfő reggel volt, amikor semmi sem jött össze, szakadt az eső, volt 2-3 jól megpakolt táskám. A tetejébe pedig majdnem le is késtem a buszom.
Aznap kellett még bérletet is vennem, gondoltam a buszon le is rendezem, ezért utolsók közt szálltam fel. Majdhogynem úgy estem fel, ki is voltam melegedve, már elegem is volt mindenből és nem figyeltem, hogy 1000 Forinttal kevesebbet kaptam vissza. Indulok hátra, utánam kiált a sofőr, hogy maradjak még. Szerencsére nem emlékszem pontosan hogyan fogalmazott, vagy mit is mondott, de az arcáról lerítt, hogy elkönyvelt egy buta libának..
Nagyon kínos volt, a busz is majdnem tele volt, szóval közönség is akadt.
A másik eset (nem tudom melyik volt rosszabb), amikor gimiben a "course"-t (kurzus) akartam mondani, de véletlenül "curse" (átok) lett helyette. Amúgy is zavarban voltam, amikor angolul kellett a többiek előtt beszélni (nagy önbizalommal lévők állandóan kigúnyoltak mindenkit a legkisebb hibáért is), az a pár perces nevetés, amit kaptam érte, nem segített valami sokat.. így utólag kicsit viccesebb, de ott leszívesebben a föld alá süllyedtem volna.
Sietek a buszhoz az állomáson, megszólít egy férfi.
Rávágtam, hogy:
- Nincs pénzem.
Ember meg
- Csak az időt akartam megkérdezni...
Ez elég kellemetlen volt.
De azok a helyzetek is kellemetlenek, amikor bemegyek üzletbe/kajáldába és azt hiszik ott dolgozom. Olyan hülyeségekkel jönnek oda, hogy eszem megáll, csodálom, hogy az ott dolgozók bírják.
Bevizeltem egy hotel folyosóján külföldön, amikor rohantam a wcre. Hosszú volt az út a hotelig és semmilyen bárt vagy éttermet nem láttam ahova be tudtam volna menni a nyílt utcán meg nem akartam vizelni, főleg, mert nő vagyok meg amúgyis, olyan tiszták ott az utcák, hogy na.
A ciki ebben az, hogy a hotelek folyosóit bekamerázzák, szóval szerintem az összes recepciós ezen röhögött.
6 egyetértek, sőt az emlékeim szerint velem is eljátszották.
Meg csak simán az időt kérdezni is odajött az egyik. Mondtam, nem tudom. Mondta a fiú, hogy de a mobilt nem tudom elővenni és megnézni... Nem néztem meg, nem volt kedvem a napirendembe beiktatni egy új teló vásárlást...
Ja meg a kedvencem az a tipikus "nekem nem kell pénz, csak egy kis felesleges étel, met éhes vagyok", majd, amikor veszik neki elő a kaját, akkor kér mégis egy kis pénzt, aztán jól tudjuk, majd a kaja megy az első kukába, a kéregető meg a kocsmába. :D
7: Persze, ismerem ezeket, naponta 5x másznak rám minden hülye dumával, már kívülről tudom az összes ilyet. Az "éhes vagyok" szöveget velem is eljátszották sok alkalommal. Egyszer épp mentem be a Spárba, a csöves ott nyítt a kapu előtt, hogy nagyon éhes, nincs-e egy kis pénzem. Elhajtottam. Na, akciós volt a túrós táska, vettem kettőt a csövesnek, kifelé jövet odaadtam neki. Ő vonakodva elfogadta, de süketelt, hogy most nem eszi meg, majd elviszi az éhező feleségének és a babájának, de neki nem tudnék-e egy kis pénzt adni, mert Érden lakik, és pont 170 Ft hiányzik a jegyre. Hát, mondtam neki, hogy kínálja meg a kalauzt a túrós táskával, talán elengedi a hiányzó pénzt. Persze sértetten lekopott másodszor is. Szóval ezentúl kaját sem kapnak tőlem.
Hasonlóan egyszer 10-12 éve egy cigány nő azzal jött oda hozzám a Balhán, hogy telefonálnia kéne, nem tudok-e adni a bedobós telefonhoz két húszast. Mondtam, hogy azt nem, de van telefonkártyám, és épp ott egy kártyás telefon, megvárom, arról hívon, akit akar. Elküldött a picsába és kiabált utánam minden csúfságot. Mondtam neki, hogy telefonálni akart, én ebben segítettem volna. Hát oké. Ennyi.
Az összes tarhás undorító, tapadós, hazudozós féreg.
#6 voltam.
Irgalmattlan részegen próbáltam önkoelégítést végezni egy házibulin mindenki előtt, de fel sem tudtam állítani.
Egy csomó haverom, és barátnőik ottvoltak, a srácok azota is röhögnek a sztorin, de a csajok közt nem egynek komoly traumája volt...
Másnap már rettenetesen szégyelltem magam, és azóta is ha eszembejut, brutális szégyenérzetem lesz... most is, pedig már lassan 20 éves a sztori.
Nekem volt egyetlen egyszer pozitív élményem a tarhálókkal, de a hapsin látszott hogy normális és tényleg nemrég került ebbe a helyzetbe. Vonattal kellett mennem, sok cucc, bőrönd, anyu csomagolt nekem enni, mondtam az embernek hogy pénzt nem tudok adni mert nagyon ki van számolva de a kaját szívesen odaadom ha elfogadja. Nagyon hálás volt, megköszönte és kicsit félrevonult tőlem, de láttam így is hogy úgy felfalta mint aki hetek óta nem evett. Ritka az ilyen, de őket igazán tudom sajnálni, remélem azóta rendbe tudta szedni az életét.
Ciki sztori: az egyik exemnek olyan ágya volt aminek a láb részénél volt két rúd, ez a nem tudom hogy hívják fajta aminek teteje is van meg lehet függönyt rakni. Na, egyik este részegen nagyon elememben éreztem magam, és úgy gondoltam nyomok neki egy szexi táncot, eddig jó is volt de természetesen jött a rúdtánc ötlet, elkaptam az egyik rudat, kezdtem vetkőzni, közben csimpaszkodtam a rúdon, már ez elég vicces lehetett de akkor idáig tök jó volt, na egy mozdulatnál a rúd kijött a helyéről és az egész teteje ránk esett, a pasi feküdt, minket betemetett az ágy... :D sírtunk a röhögéstől végül, de akkor a szar is megfagyott bennem, hogy biztos tönkretettem az egészet és haragudni fog és te jó ég mennyire vagyok már ciki hogy ezt így sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!